Рецепт Хачапурі в духовці фото

Хачапурі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хачапурі - це грузинські коржі з сиром або сиром. Варіантів приготування хачапурі дуже багато. Їх смажать в сковорідці або печуть в духовці. Начинку роблять з сиру або сиру.

Опис приготування:

Страви грузинської кухні відрізняються зачаровує ароматом і смаком. Одне з них - це хачапурі. Давайте швидше його приготуємо. Спочатку замісіть тісто і дайте йому підійти. Потім розкачати в пласт, викладіть на нього начинку з тертого сиру і зелені і защипніть краю, зібравши начинку всередину. Акуратно розкачайте корж з начинкою і запечіть в духовці протягом півгодини при 200 градусах. Охолодіть готове хачапурі до теплого стану і подайте на стіл. Смачного!

  • Борошно - 500 грам
  • Сир сулугуні - 500 грам
  • Адигейський сир - 500 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Сухі дріжджі - 15 грам
хачапурі в духовці - фото крок 1
З усіх інгредієнтів (крім сирів і зелені) замісіть тісто. Це зручно робити в хлібопічці. Залиште його на деякий час добре підійти.
хачапурі в духовці - фото крок 2
Натріть сири на тертці і змішайте з подрібненою зеленню.
хачапурі в духовці - фото крок 3
Розкачайте тісто в пласт товщиною близько 0, 5 см. Викладіть на нього начинку. З даної кількості інгредієнтів вийде два коржі, відповідно начинку також розділіть на дві частини.
хачапурі в духовці - фото крок 4
Краї тесту зберіть в вузлик і защіпніте.
хачапурі в духовці - фото крок 5
Переверніть корж в начинкою швом вниз і акуратно розкачайте. Наколи корж виделкою і змастіть жовтком. Деко посипати борошном, викладе корж і запечіть в духовці протягом півгодини при 200 градусах. Охолодіть готове хачапурі до теплого стану і подайте на стіл.

Схожі рецепти