Рецепт Гусь в горщику фото

Гусь в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Гусь
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясо гусака дуже смачне. Правда готувати його потрібно довше, щоб вийшло соковитим і м'яким. Це легко виходить, якщо використовувати для приготування горщики. Гусь в горщику - це дуже смачно!

Гусь в горщику виходить ніжним, соковитим і просто тане в роті. Це ситне самостійне блюдо, яке можна подавати до столу з овочами, посипавши зеленню. Гусь в горщику готувати зовсім не складно, спробуйте самі за моїм рецептом. Смачного!

  • М'ясо гусяче - 250 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
гусь в горщику - фото крок 1
М'ясо гусака ріжемо на шматочки, моєму, солимо і перчимо.
гусь в горщику - фото крок 2
Обсмажуємо його на сковороді 7-10 хвилин. Сік, що утворився від смаження пізніше додамо в горщики.
гусь в горщику - фото крок 3
Цибулю і моркву нарізаємо шматочками.
гусь в горщику - фото крок 4
Картопля чистим, миємо й нарізаємо кубиками.
гусь в горщику - фото крок 5
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
гусь в горщику - фото крок 6
У горщики викладаючи м'ясо гусака, потім картопля і зверху цибулю з морквою. Солимо і перчимо до смаку.
гусь в горщику - фото крок 7
У кожен горщик додаємо сік від смаження гусака і трохи води. Посипаємо зеленню. Б'юся об заклад на 1 годину нудитися в духовку при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти