Гусь в горщику
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо гусака дуже смачне. Правда готувати його потрібно довше, щоб вийшло соковитим і м'яким. Це легко виходить, якщо використовувати для приготування горщики. Гусь в горщику - це дуже смачно!
Гусь в горщику виходить ніжним, соковитим і просто тане в роті. Це ситне самостійне блюдо, яке можна подавати до столу з овочами, посипавши зеленню. Гусь в горщику готувати зовсім не складно, спробуйте самі за моїм рецептом. Смачного!
- М'ясо гусяче - 250 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
М'ясо гусака ріжемо на шматочки, моєму, солимо і перчимо.
Обсмажуємо його на сковороді 7-10 хвилин. Сік, що утворився від смаження пізніше додамо в горщики.
Цибулю і моркву нарізаємо шматочками.
Картопля чистим, миємо й нарізаємо кубиками.
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
У горщики викладаючи м'ясо гусака, потім картопля і зверху цибулю з морквою. Солимо і перчимо до смаку.
У кожен горщик додаємо сік від смаження гусака і трохи води. Посипаємо зеленню. Б'юся об заклад на 1 годину нудитися в духовку при температурі 180 градусів.