Гуляш Лазерсона
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш від Ілля Лазерсона - повне відкриття для мене. Виявляється, червоний він не від помідор, але з паприки. Ділюся з вами рецептом приготування і відкриваю маленькі секретик.
Приготувати гуляш по-угорськи за рецептом Іллі Лазерсона не складно, покрокова інструкція вам в цьому допоможе.
- Яловичина - 700 грам
- Картопля - 4 штуки
- Копчене сало - 50 грам (можна замінити на бекон або на рослинне масло)
- Цибуля - 1 штука
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Червоний болгарський перець - 1 штука
- Гіркий перець чилі - 1 штука (по бажанню)
- Зелень - 15 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (або за смаком)
Підготуйте інгредієнти.
На сковороду викладіть копчене сало або жирний бекон. Якщо їх немає, можна замінити на рослинне масло. Сало необхідно витопити, вижаркі прибрати.
Поріжте цибулю на чверть-кільця.
Викладіть цибулю на сковороду і обсмажте.
Яловичину поріжте на досить великі шматочки, приблизно, з волоський горіх.