Рецепт Гуляш Лазерсона фото

Гуляш Лазерсона
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Гуляш від Ілля Лазерсона - повне відкриття для мене. Виявляється, червоний він не від помідор, але з паприки. Ділюся з вами рецептом приготування і відкриваю маленькі секретик.

Приготувати гуляш по-угорськи за рецептом Іллі Лазерсона не складно, покрокова інструкція вам в цьому допоможе.

  • Яловичина - 700 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Копчене сало - 50 грам (можна замінити на бекон або на рослинне масло)
  • Цибуля - 1 штука
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Червоний болгарський перець - 1 штука
  • Гіркий перець чилі - 1 штука (по бажанню)
  • Зелень - 15 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (або за смаком)
гуляш Лазерсона - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
гуляш Лазерсона - фото крок 2
На сковороду викладіть копчене сало або жирний бекон. Якщо їх немає, можна замінити на рослинне масло. Сало необхідно витопити, вижаркі прибрати.
гуляш Лазерсона - фото крок 3
Поріжте цибулю на чверть-кільця.
гуляш Лазерсона - фото крок 4
Викладіть цибулю на сковороду і обсмажте.
гуляш Лазерсона - фото крок 5
Яловичину поріжте на досить великі шматочки, приблизно, з волоський горіх.

Схожі рецепти