Рецепт Риба під маринадом Лазерсона фото

Риба під маринадом Лазерсона
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Риба під маринадом Лазерсона не залишить байдужою жодну людину. На смак виходить все настільки гармонійно і вдало, що просто словами не передати, потрібно пробувати!

Риба під маринадом Лазерсона - дуже смачна страва! Солодкуватий смак маринаду просочує рибу, в результаті виходить чарівний смак. За основу можна використовувати не тільки тріску, але і будь-яку іншу рибу - Минтай або НЕК. Подавати до столу готову рибу можна з будь-яким гарніром, який вам до смаку. Процес приготування не швидкий, але результат того вартий.

  • Лихоманка - 300 грам
  • Цибуля - 80 грам
  • Морква - 80 грам
  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Томат - 250-300 мілілітрів
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - За смаком
  • Перець духмяний - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
риба під маринадом Лазерсона - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
риба під маринадом Лазерсона - фото крок 2
Тріску почистіть і наріжте порційно. У миску влийте півлітра води, додайте ложку солі і ложку цукру. Перекладіть рибу в миску, залиште на 20 хвилин в спокої.
риба під маринадом Лазерсона - фото крок 3
Через деякий час дістаньте рибу і злегка просушіть. Притрусіть рибу пшеничним борошном.
риба під маринадом Лазерсона - фото крок 4
У сковороді прогрійте рослинне масло. Викладіть рибу в сковороду, смажте до рум'яної скоринки, по 3 хвилини з кожного боку.
риба під маринадом Лазерсона - фото крок 5
Очистіть моркву і цибулю. Овочі наріжте невеликими шматочками або смужками.
риба під маринадом Лазерсона - фото крок 6
В окремій сковороді прогрійте трохи масла, перекладіть морква і цибуля, смажте пару хвилин - до готовності. Після додайте в сковороду томат, сіль, цукор, спеції. Гасіть соус 10 хвилин.
риба під маринадом Лазерсона - фото крок 7
Перекладіть смажену рибу в тарілку або контейнер.
риба під маринадом Лазерсона - фото крок 8
Залийте рибу приготовленим маринадом і залиште на 7-8 годин в спокої. Через деякий час подавайте рибу до столу.
риба під маринадом Лазерсона - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти