Риба під маринадом Лазерсона
(покроковий рецепт з фото)
Риба під маринадом Лазерсона не залишить байдужою жодну людину. На смак виходить все настільки гармонійно і вдало, що просто словами не передати, потрібно пробувати!
Риба під маринадом Лазерсона - дуже смачна страва! Солодкуватий смак маринаду просочує рибу, в результаті виходить чарівний смак. За основу можна використовувати не тільки тріску, але і будь-яку іншу рибу - Минтай або НЕК. Подавати до столу готову рибу можна з будь-яким гарніром, який вам до смаку. Процес приготування не швидкий, але результат того вартий.
- Лихоманка - 300 грам
- Цибуля - 80 грам
- Морква - 80 грам
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Томат - 250-300 мілілітрів
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - За смаком
- Перець духмяний - За смаком
- Перець горошком - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Тріску почистіть і наріжте порційно. У миску влийте півлітра води, додайте ложку солі і ложку цукру. Перекладіть рибу в миску, залиште на 20 хвилин в спокої.
Через деякий час дістаньте рибу і злегка просушіть. Притрусіть рибу пшеничним борошном.
У сковороді прогрійте рослинне масло. Викладіть рибу в сковороду, смажте до рум'яної скоринки, по 3 хвилини з кожного боку.
Очистіть моркву і цибулю. Овочі наріжте невеликими шматочками або смужками.
В окремій сковороді прогрійте трохи масла, перекладіть морква і цибуля, смажте пару хвилин - до готовності. Після додайте в сковороду томат, сіль, цукор, спеції. Гасіть соус 10 хвилин.
Перекладіть смажену рибу в тарілку або контейнер.
Залийте рибу приготовленим маринадом і залиште на 7-8 годин в спокої. Через деякий час подавайте рибу до столу.
Смачного!