Рецепт Гуляш із квасолі фото

Гуляш із квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Поживна, смачне і корисне блюдо. Відмінне джерело білка, якого так не вистачає тим, хто не їсть м'ясо.

Опис приготування:

Ця страва чудово підходить для тих, хто постить і вегетаріанцям. Квасоля - прекрасний замінник м'яса, вона досить ситна. Хочу розповісти вам, як приготувати гуляш з квасолі, смачну і поживну страву. Для голодних чоловіків, ви можете подати гуляш з ковбасками, а всі інші з'їдять його просто з хлібом Рецепт приготування гуляшу з квасолі простий і ви легко впораєтеся з приготуванням страви. Головне - Не переварити квасоля, інакше у вас вийде не гуляш, а каша. Варимо квасолю після замочування хвилин 45-50. Готуємо!

  • Квасоля - 300 грам
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Цибуля - 1 штука (велика цибулина)
  • Селера кореневої - 50 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків (за смаком)
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Сухі трави - 2 щіпки (ваші улюблені)
  • Зелень петрушки - 20 грам
гуляш із квасолі - фото крок 1
Квасоля, перш ніж варити, краще замочити на ніч у холодній воді. Вранці воду зливаємо, заливаємо квасолю свіжою водою і варимо до готовності.
гуляш із квасолі - фото крок 2
Очищаємо селера і нарізаємо дрібними кубиками.
гуляш із квасолі - фото крок 3
Цибулину очистимо й наріжемо так само, як селера.
гуляш із квасолі - фото крок 4
Чистим морковку, нарізаємо соломкою.
гуляш із квасолі - фото крок 5
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, викладаємо в неї підготовлені овочі. Смажимо до готовності.
гуляш із квасолі - фото крок 6
Коли овочі добре обсмажити, додамо до них борошно, добре розмішати і обсмажити ще хвилинку-півтори. Потім вливаємо приблизно стакан води і томатний сік. Добре розмішуємо, щоб не утворилися грудочки і доводимо до кипіння.
гуляш із квасолі - фото крок 7
Доводимо до кипіння і дивимося, яка у нас вийшла підлива. Якщо занадто густа - додамо ще трохи води.
гуляш із квасолі - фото крок 8
Моєму зелень, чистим чеснок. Все дрібно нарізаємо.
гуляш із квасолі - фото крок 9
Додаємо зварену квасолю. Якщо квасоля не покрита підливою, додамо трохи води. Солимо, додаємо спеції і зелень з часником, готуємо хвилин 10-15.

Схожі рецепти