Млинці з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Для перекусу або пікніка можна приготувати закусочні млинці. Як варіант, пропоную квасолеві млинці з начинкою. Вони м'які, ситні і смачні. Готуємо!
Варто зауважити, що квасоля для приготування млинців можна взяти консервовану. Також важливо квасоля пробити блендером до повної однорідності, щоб шматочки не відчувалися. Мінеральну воду необхідно відкривати безпосередньо перед додаванням її в тісто. Так як наявність газів впливає на якість млинцевого тесту.
- Квасоля - 200 грам (суха, біла)
- Мінеральна вода - 250 мілілітрів (солона)
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Морква по-корейськи - 200 грам (для начинки)
- Цибуля ріпчаста - 0, 5-1 штуки (для начинки)
- Чорний перець - За смаком (в начинку)
- Крем - За смаком (в начинку, 25% жирності)
- Яблучний оцет - За смаком (в начинку)
- Бекон сирокопчені - 100 грам (в начинку)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Відваріть квасоля до готовності. Злийте воду, невелика кількість залиште в каструлі разом з квасолею. Додайте яйця, сіль. Пробийте занурювальним блендером до однорідного стану.
В отриману квасоляну масу додайте мінеральну воду (пляшку з водою необхідно відкрити безпосередньо перед додаванням газованої в тісто). Розмішайте.
Додайте борошно.
Масу пробийте блендером, щоб тісто вийшло гладким, однорідним і без грудочок.
Розігрійте сковороду, змастіть маслом раз. Налийте трохи тесту, і спечіть невеликий млинець обсмажуючи з двох сторін.
Готові млинці складіть стопкою.
Приготуйте начинку. Наріжете тонко цибулину, збризніть яблучним оцтом. Залиште на 5-10 хвилин.
Соломкою наріжте бекон, перекладіть до мариновані цибулі. Додайте моркву по-корейськи. Заправте сметаною. Перемішайте.
Нафаршіруйте готові млинці. На край млинця викладіть столову ложку начинки.
Начинку прикрийте другою половиною млинця.
Млинці готові до подачі. Смачного!