Рецепт Гуляш без томату фото

Гуляш без томату
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей рецепт для тих, хто не любить томат в стравах. Гуляш цілком можна приготувати і без нього, буде смачно!

Опис приготування:

Деякі люди не люблять помідори або не можуть їх вживати за медичними показаннями. Але це не означає, що їм потрібно відязикатися від гуляшу. Гуляш можна приготувати без помідорів, переконайтеся в цьому самі! Смачне м'ясо з овочами і з густою підливкою прекрасно підійде до будь-якого гарніру. Такий гуляш можна їсти і без гарніру, з шматочком теплого хліба і свіжою зеленню. Це смачно, готуйте!

  • Свинина - 500 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля пориста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Борошно - 1, 5-2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Спеції - 1, 5 чайних ложки (куркума, паприка шматочками, чебрець, базилік)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Бульйон або вода - 1, 5 склянки
гуляш без томату - фото крок 1
Чистимо і нарізаємо овочі. Нарізати можна як завгодно: кубиками, соломкою. Обсмажуємо овочі на розігрітій олії хвилин 5-7.
гуляш без томату - фото крок 2
М'ясо свинини нарізаємо на невеликі шматочки.
гуляш без томату - фото крок 3
Обвалюють в борошні.
гуляш без томату - фото крок 4
І додаємо на сковороду до овочів. Можна обсмажити м'ясо і окремо від овочів.
гуляш без томату - фото крок 5
Обсмажуємо овочі з м'ясом хвилин 7-8.
гуляш без томату - фото крок 6
Наливаємо до м'яса з овочами склянку води або бульйону, доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь. Тушкуємо під кришкою хвилин 40.
гуляш без томату - фото крок 7
Приготуємо соус. У глибокій тарілці змішаємо сметану, півсклянки води або бульйону, спеції, сіль, перець.
гуляш без томату - фото крок 8
Заливаємо соусом практично готове м'ясо з овочами.
гуляш без томату - фото крок 9
Тушкуємо м'ясо з соусом ще хвилин 15. Обов'язково спробуйте соус на смак і, якщо треба, додайте солі. Перед закінченням готування додаємо лавровий лист.

Схожі рецепти