Грудка з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше ніжного м'яса, запеченого в духовці? Приготуйте на вечерю чудову курячу грудку з помідорами і сиром.
Лук обсмажте і викладіть у форму для запікання, вилийте туди і масло від смаження. Потім викладіть шматочками грудку, приправити сіллю, поперчіть. Додайте нарізані помідори, сметану, тертий сир. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин.
- Куряче філе - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
Ріпчасту цибулю нарізаємо довільно.
На рослинному маслі обсмажуємо до ледь помітного рум'янцю.
Обсмажену цибулю викладаємо в змащений маслом горщик або таку каструльку як моя. Поверх цибулі викладаємо нарізане м'ясо птиці. Як м'ясо можна використовувати не тільки філе, але і м'ясо з ноги. Головне без кісток. М'ясо потрібно посолити і поперчити.
Помідори нарізати на невеликі шматочки і укласти в горщик.
Зверху викладіть 2 ст. Ложки сметани. Натріть на тертці твердий сир і посипте зверху м'ясо.
Запікайте в духовці близько 15 хвилин. Подайте до столу.