Рецепт Груди (риба в духовці) фото

Груди (риба в духовці)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви, Страви з начинкою

Цей рецепт особливо припаде до смаку всім цінителям кавказької кухні. Апетитна і дуже смачна рибка з пікантною начинкою - це приголомшливий варіант основного блюда на святковий і щоденний стіл.

Це дуже цікава ідея, як приготувати кутум (рибу в духовці) з начинкою. Пастила з аличі хоч і на найпоширеніший інгредієнт, але її цілком можна знайти в продажу. У поєднанні з горішками, вона чудово доповнює рибу і робить її неймовірно пікантною і смачною. Крім того, ви можете використовувати також яблучну пастилу, наприклад, або ж нафарширувати рибку овочами за смаком.

  • Груди - 1 штука
  • Горіхи волоські - 1.5 склянки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Пастила з аличі - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - За смаком
груди (риба в духовці) - фото крок 1
1. Ось такий нехитрий набір інгредієнтів вам потрібно.
груди (риба в духовці) - фото крок 2
2. Насамперед залийте невеликою кількістю окропу пастилу і залиште розбухати. Тим часом вимийте рибку, при необхідності очистіть від луски і нутрощів.
груди (риба в духовці) - фото крок 3
3. Паралельно нарубати ножем горішки.
груди (риба в духовці) - фото крок 4
4. Замочений пастила перетворилася в пасту. Наріжте кубиками цибулю і відправте в мисочку. Туди ж додайте горішки і цукор за смаком.
груди (риба в духовці) - фото крок 5
5. Рибку натріть сіллю і при бажанні спеціями за смаком. Викладіть в черевце начинку і закріпіть її зубочистками або товстою ниткою, наприклад.
груди (риба в духовці) - фото крок 6
6. Деко застеліть фольгою і змастіть рослинною олією. Викладіть рибку і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте до рум'яної скоринки хвилин 40-55.

Схожі рецепти