Рецепт Гртскова фото

Гртскова
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
Овочі , Крупи , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Гртскова - це чеська суп з бобових, який відрізняється своїм насиченим смаком і ситністю. У продажу навіть є спеціальні набори для таких супів, в яких змішаний горох, квасоля, сочевиця і т. d.

Опис приготування:

Гртскова готується без м'яса, та воно там і не потрібно, адже за кількістю білка блюдо не поступається навіть м'ясним стравам. Та й на смак не гірше виходить. Цього разу я вирішила показати, як приготувати гртскову з білою квасолею, горохом і перловкою. Можна також додавати інші види квасолі, сочевицю і улюблені овочі. Гртскова виходить дуже смачною, ситної, з насиченим смаком і ароматом.

  • Квасоля - 50-70 грам
  • Горох - 50 грам
  • Перловка - 60 грам
  • Морква - 1/2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Smalec - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
гртскова - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Квасоля і горох попередньо замочити в холодній воді на 2 години або на ніч.
гртскова - фото крок 2
Моркву натріть на дрібній тертці, цибулину поріжте як можна дрібніше.
гртскова - фото крок 3
У каструлі з товстим дном розтопіть смалець. Всипте борошно, злегка підсмажте її. Потім додайте цибулю і моркву, прожарьте їх протягом декількох хвилин.
гртскова - фото крок 4
Всипте квасоля, горох, perlovku, додайте сіль за смаком. Залийте все це водою так, щоб та покрила продукти на 2 пальця. Готуйте під кришкою на повільному вогні протягом 50-60 хвилин.
гртскова - фото крок 5
Гртскова готова! Подавайте суп з чорним хлібом і часником. Смачного!

Схожі рецепти