Грінки в духовці до пива
(покроковий рецепт з фото)
Смачні грінки доставлять насолоду любителям пива своїм смаком і легкістю приготування.
Смачні та хрусткі грінки до пива можна приготувати не тільки в сковорідці, але і в духовці. Мені цей варіант подобається набагато більше - ніякої гару від сковорідки, стояти над плитою і перевертати кожну грінку не треба. Та й масла на грінки в духовці йде значно менше, отже - вони виходять не такими жирними, як вони, що приготовлені на сковороді. Розповідаю, як приготувати грінки в духовці до пива. Готуйте і насолоджуйтеся результатом. Хай щастить!
- Хліб - 400 грам
- Рослинна олія - 2, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 3-4 зубчиків
Хліб для грінок найкраще брати черствий - він менше кришиться при нарізці. Нарізаємо хліб брусочками, товщиною близько 1 см.
Очищаємо часник і натираємо зубчики на дрібній тертці.
Змішуємо рослинне масло, сіль і часник.
Шматочки хліба викладаємо на деко і поливаємо сумішшю. Намагаємося, щоб суміш потрапила на кожен шматочок.
Потім розкладаємо хліб по листу в один ряд і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 15.
Дістаємо деко і перевертаємо грінки на іншу сторону. Відправляємо назад в духовку ще на 5 хвилин. Якщо вам подобається більш хрусткий варіант грінок - збільште час запікання в духовці.