Грибний суп з маслюків
(покроковий рецепт з фото)
Грибний суп з маслюків дуже часто готують восени, коли гриби продаються всюди, а в лісах немає відбою від грибників. Суп виходить наваристим, ситним і ароматним. Подається до столу зі сметаною.
Як приготувати грибний суп з маслюків в домашніх умовах? Дуже просто! Суп готується на основі свіженьких маслюків, зібраних в лісі або куплених в магазині (на базарі). До столу грибний суп подається в якості першого страви, гарячим і обов'язково зі сметаною і шматочком хліба. Гарного дня!
- Масло - 300 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком
- Вода - 2 L
- Морква - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
Гриби очищаємо і промиваємо під водою.
Потім маслюки нарізаємо шматочками.
Обсмажуємо маслюки на сковороді, щоб пішла вся рідина.
Картопля очищаємо і ріжемо брусочками.
Картопля заливаємо водою і доводимо до кипіння.
Цибулю ріжемо кубиками, морква - соломкою.
К почти готовому картофелю, додайте маслюки, доведіть суп до кипіння, і продовжуйте варити до повної готовності картоплі. Сіль за смаком.
Додайте овочеву зажарку, варіть ще 5 хвилин.
Зелену цибулю ріжемо кільцями і кладемо в суп, також додаємо лавровий лист і перець. Перемішуємо і знімаємо з плити. Через 10 хвилин, можна подавати на стіл!
Смачного!