Суп зі свіжих маслюків
(покроковий рецепт з фото)
На вихідних вибралися з друзями в ліс по гриби. Відпочили на природі, погуляли і натрапили на величезну галявину з маслятами. Справжня знахідка! Сьогодні у нас на обід суп зі свіжих маслюків!
Маслюки так і просяться в суп, не будемо їх мучити і приступимо. Спочатку поріжте і пасеруйте цибулю, морква і селера, потім додайте гриби, сіль, перець за смаком і смажте разом протягом 10 хвилин. У цей час у вас вже майже готовий картопля, який варився в бульйоні. Додайте до нього овочі та гриби, лавровий лист і дайте закипіти. Готовий суп відставте з вогню і подайте на стіл зі сметаною. Смачного!
- Масло - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Селера стебло - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Чорний перець горошком - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
Поріжте цибулю, морква, селера і пасеруйте їх на оливковій олії. Поставте варитися порізану картоплю.
Потім додайте до овочів гриби, сіль, перець і смажте разом протягом 8-10 хвилин.
У бульйон з напівготових картоплею додайте перець горошком і варіть до готовності.
Потім додайте гриби і овочі зі сковороди в каструлю, додайте лавровий лист і дайте прокипіти буквально 1 хвилину. Відставте з вогню і подайте на стіл зі сметаною.