Рецепт Суп зі свіжих моховиков фото

Суп зі свіжих моховиков
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Кубанська кухня
Овочі , Гриби , Моховики
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Недавній похід за грибами увінчався знахідкою сімейки грибів моховиков. Знахідка приємна - адже з них можна приготувати відмінний супчик. Спробуйте - вам сподобається!

Опис приготування:

Смачний і ароматний грибний супчик так і манить до столу! Швидше приступайте до його приготування.

1. Почнемо з курячого бульйону - промийте, залийте водою і поставте на вогонь м'ясо. Варіть його до готовності, потім вийміть з бульйону і дрібно поріжте.

2. Бульйон ж посоліть, і додайте соєвий соус.

3. Поріжте гриби і цибулю, часник пропустіть через прес. Обсмажте на сковороді цибулю до золотистого кольору, потім додайте гриби і смажте разом протягом 25 хвилин. Після цього додайте часник і соєвий соус, перемішайте і через 3 хвилини зніміть з вогню.

4. Додайте в бульйон м'ясо і гриби, поперчіть і доведіть до кипіння. Дайте хвилину прокипіти, зніміть з вогню і розлийте по порціях. У кожну тарілку додайте жменю подрібненої зелені і подайте на стіл.

Смачного!

  • Моховики - 250 грам
  • Куряче м'ясо - 500 грам
  • Зелень (цибуля і петрушка) - 1 пучок
  • Часник - 4 зубчики
  • Соєвий соус - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
Смачний і ароматний грибний супчик так і манить до столу! Швидше приступайте до його приготування.

1. Почнемо з курячого бульйону - промийте, залийте водою і поставте на вогонь м'ясо. Варіть його до готовності, потім вийміть з бульйону і дрібно поріжте.

2. Бульйон ж посоліть, і додайте соєвий соус.

3. Поріжте гриби і цибулю, часник пропустіть через прес. Обсмажте на сковороді цибулю до золотистого кольору, потім додайте гриби і смажте разом протягом 25 хвилин. Після цього додайте часник і соєвий соус, перемішайте і через 3 хвилини зніміть з вогню.

4. Додайте в бульйон м'ясо і гриби, поперчіть і доведіть до кипіння. Дайте хвилину прокипіти, зніміть з вогню і розлийте по порціях. У кожну тарілку додайте жменю подрібненої зелені і подайте на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти