Суп зі свіжих моховиков
(покроковий рецепт з фото)
Недавній похід за грибами увінчався знахідкою сімейки грибів моховиков. Знахідка приємна - адже з них можна приготувати відмінний супчик. Спробуйте - вам сподобається!
Смачний і ароматний грибний супчик так і манить до столу! Швидше приступайте до його приготування.
1. Почнемо з курячого бульйону - промийте, залийте водою і поставте на вогонь м'ясо. Варіть його до готовності, потім вийміть з бульйону і дрібно поріжте.
2. Бульйон ж посоліть, і додайте соєвий соус.
3. Поріжте гриби і цибулю, часник пропустіть через прес. Обсмажте на сковороді цибулю до золотистого кольору, потім додайте гриби і смажте разом протягом 25 хвилин. Після цього додайте часник і соєвий соус, перемішайте і через 3 хвилини зніміть з вогню.
4. Додайте в бульйон м'ясо і гриби, поперчіть і доведіть до кипіння. Дайте хвилину прокипіти, зніміть з вогню і розлийте по порціях. У кожну тарілку додайте жменю подрібненої зелені і подайте на стіл.
Смачного!
- Моховики - 250 грам
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Зелень (цибуля і петрушка) - 1 пучок
- Часник - 4 зубчики
- Соєвий соус - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Почнемо з курячого бульйону - промийте, залийте водою і поставте на вогонь м'ясо. Варіть його до готовності, потім вийміть з бульйону і дрібно поріжте.
2. Бульйон ж посоліть, і додайте соєвий соус.
3. Поріжте гриби і цибулю, часник пропустіть через прес. Обсмажте на сковороді цибулю до золотистого кольору, потім додайте гриби і смажте разом протягом 25 хвилин. Після цього додайте часник і соєвий соус, перемішайте і через 3 хвилини зніміть з вогню.
4. Додайте в бульйон м'ясо і гриби, поперчіть і доведіть до кипіння. Дайте хвилину прокипіти, зніміть з вогню і розлийте по порціях. У кожну тарілку додайте жменю подрібненої зелені і подайте на стіл.
Смачного!