Рецепт Суп з моховиков фото

Суп з моховиков
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Гриби , Моховики
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Суп з моховиков вариться досить швидко. Моховик до"повної готовності" досить півгодини. У суп додамо перлової крупи, картоплі, зелений. Суп з грибів можна варити на воді або м'ясному бульйоні.

Опис приготування:

Як зварити суп з моховиков?

1. Mohoviki чистий, ображати ніжки, промийте. Наріжте на шматочки.

2. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Зелень - петрушку, кріп, Зелена цибуля - промийте і нарубати.

4. Картоплю очистіть, промийте і наріжте брусочками.

5. У каструлю налийте 2 літра води, поставте на плиту нагріватися.

6. У сковороді нагрійте рослинну олію, викладіть нарізані моховики. Додати сіль. Смажте гриби, помішуючи, протягом 8-10 хвилин.

7. До моховики додайте нарізаний на невеликі кубики цибулю, обсмажуйте його з грибами ще протягом 3-4 хвилин до м'якості цибулі.

8. Обсмажені з цибулею моховики перекладіть в киплячу воду. Ще трохи посоліть.

9. Додайте в суп промиту перловку. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин.

10. До моховики і перловки додайте картоплю. Суп з картоплею варіть ще 15 хвилин.

11. Коли картопля буде готова, суп вимикайте. Додайте в каструлю нарубану зелень, накрийте кришкою і дайте настоятися хвилин 5-7.

Подавайте суп з моховиков зі сметаною.

Смачного!

  • Моховики - 300 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Перловка - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - - За смаком
  • Кріп - - За смаком
  • Зелена цибуля - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
Як зварити суп з моховиков?

1. Mohoviki чистий, ображати ніжки, промийте. Наріжте на шматочки.

2. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Зелень - петрушку, кріп, Зелена цибуля - промийте і нарубати.

4. Картоплю очистіть, промийте і наріжте брусочками.

5. У каструлю налийте 2 літра води, поставте на плиту нагріватися.

6. У сковороді нагрійте рослинну олію, викладіть нарізані моховики. Додати сіль. Смажте гриби, помішуючи, протягом 8-10 хвилин.

7. До моховики додайте нарізаний на невеликі кубики цибулю, обсмажуйте його з грибами ще протягом 3-4 хвилин до м'якості цибулі.

8. Обсмажені з цибулею моховики перекладіть в киплячу воду. Ще трохи посоліть.

9. Додайте в суп промиту перловку. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин.

10. До моховики і перловки додайте картоплю. Суп з картоплею варіть ще 15 хвилин.

11. Коли картопля буде готова, суп вимикайте. Додайте в каструлю нарубану зелень, накрийте кришкою і дайте настоятися хвилин 5-7.

Подавайте суп з моховиков зі сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти