Суп з моховиков
(покроковий рецепт з фото)
Суп з моховиков вариться досить швидко. Моховик до "повної готовності" досить півгодини. У суп додамо перлової крупи, картоплі, зелений. Суп з грибів можна варити на воді або м'ясному бульйоні.
Як зварити суп з моховиков?
1. Mohoviki чистий, ображати ніжки, промийте. Наріжте на шматочки.
2. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Зелень - петрушку, кріп, Зелена цибуля - промийте і нарубати.
4. Картоплю очистіть, промийте і наріжте брусочками.
5. У каструлю налийте 2 літра води, поставте на плиту нагріватися.
6. У сковороді нагрійте рослинну олію, викладіть нарізані моховики. Додати сіль. Смажте гриби, помішуючи, протягом 8-10 хвилин.
7. До моховики додайте нарізаний на невеликі кубики цибулю, обсмажуйте його з грибами ще протягом 3-4 хвилин до м'якості цибулі.
8. Обсмажені з цибулею моховики перекладіть в киплячу воду. Ще трохи посоліть.
9. Додайте в суп промиту перловку. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин.
10. До моховики і перловки додайте картоплю. Суп з картоплею варіть ще 15 хвилин.
11. Коли картопля буде готова, суп вимикайте. Додайте в каструлю нарубану зелень, накрийте кришкою і дайте настоятися хвилин 5-7.
Подавайте суп з моховиков зі сметаною.
Смачного!
- Моховики - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Перловка - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - - За смаком
- Кріп - - За смаком
- Зелена цибуля - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. Mohoviki чистий, ображати ніжки, промийте. Наріжте на шматочки.
2. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Зелень - петрушку, кріп, Зелена цибуля - промийте і нарубати.
4. Картоплю очистіть, промийте і наріжте брусочками.
5. У каструлю налийте 2 літра води, поставте на плиту нагріватися.
6. У сковороді нагрійте рослинну олію, викладіть нарізані моховики. Додати сіль. Смажте гриби, помішуючи, протягом 8-10 хвилин.
7. До моховики додайте нарізаний на невеликі кубики цибулю, обсмажуйте його з грибами ще протягом 3-4 хвилин до м'якості цибулі.
8. Обсмажені з цибулею моховики перекладіть в киплячу воду. Ще трохи посоліть.
9. Додайте в суп промиту перловку. Варіть на середньому вогні протягом 10 хвилин.
10. До моховики і перловки додайте картоплю. Суп з картоплею варіть ще 15 хвилин.
11. Коли картопля буде готова, суп вимикайте. Додайте в каструлю нарубану зелень, накрийте кришкою і дайте настоятися хвилин 5-7.
Подавайте суп з моховиков зі сметаною.
Смачного!