Гречка зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам один моїх найулюбленіших способів, як приготувати гречку зі свининою. Блюдо виходить дуже ситним і смачним. До того ж це не відніме у вас багато часу і сил!
В разі, якщо у вас під рукою не виявиться оливкового масла, його цілком можна замінити на соняшникову. Каша виходить цілком самостійним і дуже смачним гарячим блюдом. За бажанням можна додати в рецепт помідор, закинувши його на стадії додавання кетчупу. Це додасть трохи кислинки.
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Kipyashtaya води - 1, 5 склянки
- Свинячий фарш - 400 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
1
Поставте каструлю на вогонь і додайте в неї 1 столову ложку оливкової олії. Висипати туди промиту гречану крупу і обсмажуйте так хвилини 3-4.
2
Тимчасово висипте гречку з ємності і відставте її в сторону. Замість неї в каструлю додайте ще 2 столові ложки оливкової олії і закиньте туди попередньо подрібнену цибулю і натерту моркву. Обсмажуйте 4-5 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
3
Додайте в каструлю фарш і продовжуйте обсмажувати до напівготовності.
4
Додайте кетчуп і подрібнений часник. Добре перемішайте.
5
Знову всипте трохи просмажене раніше гречку в каструлю з іншими інгредієнтами і залийте її окропом. Додайте сіль, перець і лавровий лист.
6
Накрийте каструлю щільно прилягає кришкою і варіть на повільному вогні, поки каша не стане м'якою (приблизно 15 хвилин).
7
Зніміть кашу з вогню і дайте їй постояти хвилин 10, не перемішуючи. Потім добре перемішайте і подавайте до столу.