Гречка по-купецькому зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Ситний обід без турбот і проблем - ось, ніж хороша гречка по-купецькому зі свининою в домашніх умовах. Я вам настійно рекомендую її приготувати. Смачне і ароматне блюдо - вам сподобається!
Звичайно, гречку у нас знають і люблять усі. Важко повірити, що, крім як у нас, її так часто і рясно не вживають ніде: американцям, наприклад, вона здається гіркою і "хімозной" за смаком. А наукові діячі говорять, що якщо з раннього дитинства не привчитися до смаку цієї каші, то вона буде здаватися несмачною і в дорослому віці. Але особисто я готувати і їсти таку гречку по-купецькому зі свининою просто обожнюю. М'ясо стає м'яким, віддаючи свій сік крупі, і вона готується, як ніби на бульйоні! смачно!
- Гречка - 200 грам
- Свинина - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Вода - 2 склянки
- Часник - 1 зубчик
1. На рослинному маслі обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору, потім додамо м'ясо. roza_ker, поки м'ясо не зарум'яниться, а потім додамо подрібнені томати і часник. Зменшимо вогонь, тушкуємо до готовності м'яса.
2. Потім додамо промиту сиру крупу, обсмажити її, поки не з'явиться специфічний горіховий запах. Постійно помішуйте, щоб нічого не пригоріло.
3. Заливаємо тепер окропом, і нехай на маленькому вогні нудиться під кришкою до готовності каші.
4. Вуаля! Ось така виходить краса. Смачного!