Рецепт Гречка по-купецькому (томління зі свининою) фото

Гречка по-купецькому (томління зі свининою)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Гречка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Буває так, що часу на повноцінне приготування обіду зовсім не вистачає, ось тоді-то мені і приходить на виручку рецепт страви, як приготувати гречку по-купецькому (ловлення зі свининою).

Опис приготування:

Свого часу цей рецепт став для мене просто відкриттям: одночасно виходить зробити смачне м'ясо і гречану кашу. Для приготування використовую казанок або каструлю з товстими стінками. Такий гречки по-купецькому виходить дуже багато, тому нею можна нагодувати велику компанію.

  • Свинина - 0, 6 кілограма
  • Гречка - 0, 6 кілограма
  • Морквина - 2 штуки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
гречка по-купецькому (томління зі свининою) - фото крок 1
1. Мою і очищаю морквину, натираю її на крупній тертці, цибуля чищу і дрібно нарізаю. У сковороду наливаю соняшникову олію і розігріваю, викладаю овочі і обсмажую.
гречка по-купецькому (томління зі свининою) - фото крок 2
2. Свинину мою і нарізаю шматочками середнього розміру. Додаю м'ясо на сковороду до овочів через 10 хвилин після початку обсмажування.
гречка по-купецькому (томління зі свининою) - фото крок 3
3. Готую вміст сковороди 15 хвилин, періодично перемішую.
гречка по-купецькому (томління зі свининою) - фото крок 4
4. Відміряють 1, 2 літра води, додаю томатну пасту і перемішую.
гречка по-купецькому (томління зі свининою) - фото крок 5
5. За смаком додаю сіль і чорний мелений перець, перемішую суміш.
гречка по-купецькому (томління зі свининою) - фото крок 6
6. Гречку промиваю і всипав у сковороду, перемішую.
гречка по-купецькому (томління зі свининою) - фото крок 7
7. Вливаю воду з томатною пастою, все гарненько перемішую.
гречка по-купецькому (томління зі свининою) - фото крок 8
8. Чищу кілька зубчиків часнику і відвалів через прес, накриваю кришкою і готую під закритою кришкою 20 хвилин.
гречка по-купецькому (томління зі свининою) - фото крок 9
9. Зелень мою і дрібно нарізаю, готову гречку подаю гарячої, посипаю дрібно рубаною зеленню.

Схожі рецепти