Гречка з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, найпростіше поєднання. Але як багато смаку, ситості і сил містить гречана каша з фаршем. Наші предки явно знали толк в простій, швидкої і ситної їжі. Повернемося до витоків?
Якщо після готування котлет залишилося трохи фаршу, і не хочеться ламати собі голову над тим, чим би таким смачним побалувати близьких, то у нашій сім'ї є варіант для вас - гречка! смачна крупа, та ще й з ароматною м'ясною заправочкой… Отже, вашій увазі пропонується класичний рецепт гречки з фаршем. Виходить дуже примітивне, але сите і досить смачна страва. Щось на кшталт армійської каші, тільки в домашніх умовах і з більш щедрими пропорціями фаршу і гречки. Фарш можете використовувати будь-який - курячий, свинячий або яловичий, а також мікс.
Сумнівів немає, гречку може приготувати кожен, але зробити гречку з фаршем так, щоб сподобалося всім без винятку - це потрібно постаратися. Але тепер це вам під силу.
- Гречана крупа - 2 склянки
- Куряче філе - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатний сік - 1, 5 склянки
- Масло рослинне - 30-50 мілілітрів