Гречка, тушкована з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати гречку, тушковану з м'ясом. Вийде дуже смачне, соковите і ароматне блюдо, адже тут гречка вариться на бульйоні з овочів і м'яса, які гасяться разом з нею. Смачно!
Ділюся з вами рецептом приготування гречки, тушкованої з м'ясом! Смачне і соковите вийде блюдо. Впевнена: воно вам сподобається. Я чула, що таку кашу часто ще називають "гречкою по-купецькому", і особливий російський шик я і правда в ній щаметіла, вона виходить дуже пишною, ароматної і смачної!
- Свинина - 500 грам
- Гречка - 200 грам
- Квасоля зелена - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Окріп - 3 склянки
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. У казанку прогріємо трохи масла і обсмажити шматочки м'яса (5-10 хвилин). Спеції додавайте до смаку.
2. Тепер засипаємо шматочки цибулі, моркви і квасоля, а також промиту гречку. Перемішаємо, обсмажити все разом, поки цибуля не стане прозорим, а від гречки не піде особливий горіховий аромат.
3. Заливаємо тепер заздалегідь підготовленим окропом, додамо спеції і томатну пасту, зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою 15-20 хвилин.
4. Як тільки вода википить, а каша стане пишною і розсипчастою - блюдо готово!