Рецепт Гречка, тушкована з м'ясом фото

Гречка, тушкована з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Гречка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати гречку, тушковану з м'ясом. Вийде дуже смачне, соковите і ароматне блюдо, адже тут гречка вариться на бульйоні з овочів і м'яса, які гасяться разом з нею. Смачно!

Опис приготування:

Ділюся з вами рецептом приготування гречки, тушкованої з м'ясом! Смачне і соковите вийде блюдо. Впевнена: воно вам сподобається. Я чула, що таку кашу часто ще називають"гречкою по-купецькому" , і особливий російський шик я і правда в ній щаметіла, вона виходить дуже пишною, ароматної і смачної!

  • Свинина - 500 грам
  • Гречка - 200 грам
  • Квасоля зелена - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Окріп - 3 склянки
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
гречка, тушкована з м'ясом - фото крок 1
1. У казанку прогріємо трохи масла і обсмажити шматочки м'яса (5-10 хвилин). Спеції додавайте до смаку.
гречка, тушкована з м'ясом - фото крок 2
2. Тепер засипаємо шматочки цибулі, моркви і квасоля, а також промиту гречку. Перемішаємо, обсмажити все разом, поки цибуля не стане прозорим, а від гречки не піде особливий горіховий аромат.
гречка, тушкована з м'ясом - фото крок 3
3. Заливаємо тепер заздалегідь підготовленим окропом, додамо спеції і томатну пасту, зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою 15-20 хвилин.
гречка, тушкована з м'ясом - фото крок 4
4. Як тільки вода википить, а каша стане пишною і розсипчастою - блюдо готово!

Схожі рецепти