Рецепт Горохове-квасолевий суп фото

Горохове-квасолевий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Квасоля, Телятина, Горох
Вегетаріанське харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Супи

Суп на основі яловичого бульйону з квасолею, горохом і коренеплодами. Блюдо виходить дуже смачним, насиченим і ароматним. Процес приготування простий, але вимагає часу, спробуйте.

Суп на м'ясному бульйоні виходить дуже смачний завдяки різноманітності овочів. Час приготування залежить від м'яса, квасолі і гороху. Прянощі додавайте на свій смак.

  • Телятина - 400-500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Корінь селери - 1 частина
  • Перець болгарський - 1 частина
  • Квасоля - 0, 5 склянки
  • Горох - 2-3 Ст. Ложок
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Кардамон - 2-3 штук
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний перець - За смаком
  • Цибуля - 1 пучок
  • Вода - 2, 5 L
горохове-квасолевий суп - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
горохове-квасолевий суп - фото крок 2
Квасоля і горох промиваємо і замочуємо у воді на 2-3 годину.
горохове-квасолевий суп - фото крок 3
Готуємо бульйон. У каструлю з водою кладемо м'ясо. Перед закипанням прибираємо піну.
горохове-квасолевий суп - фото крок 4
Далі додаємо половину цибулі, лавровий лист, сіль, кардамон і перець горошком.
горохове-квасолевий суп - фото крок 5
Додаємо в бульйон набряклий горох і квасоля. Готуємо на малому вогні до двох годин. Цибуля, кардамон і лавровий лист видаляємо.
горохове-квасолевий суп - фото крок 6
Морква і корінь петрушки ріжемо соломкою і додаємо в киплячий бульйон.
горохове-квасолевий суп - фото крок 7
Додаємо нарізану цибулю і корінь селери.
горохове-квасолевий суп - фото крок 8
Для 7-10 хвилин до готовності додаємо нарізану невеликими шматочками болгарський перець.
горохове-квасолевий суп - фото крок 9
Суп варимо до готовності коренеплодів.
горохове-квасолевий суп - фото крок 10
Готовий суп подаємо гарячим, доповнивши нарізаною черемшею і чорним перцем. Смачного!

Схожі рецепти