Горохове пюре в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний гарнір, який може конкурувати з картопляним пюре, кашами та макаронними виробами. З гороховим пюре чудово поєднуються м'ясні страви, навіть з томатною начинкою.
Приготувати горохове пюре в мультиварці "панасонік" в домашніх умовах можна за дві години. У кожній мультиварці є режим "гасіння" . Через максимум 2 години у вас на столі буде чудове горохове пюре. При подачі в середину покладіть вершкового масла за смаком і можна притрусити чорним меленим перцем.
- Горох - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам
1. Якщо хочете, щоб горохове пюре вийшло більш рідкісним, то води потрібно трохи більше, чим звичайно. А для розсипчастого гороху виберіть оптимальну кількість води і температурного режиму.
2. Попередньо горох слід замочити в холодній воді. Краще це зробити на ніч, але і пару годин вистачить, щоб крупа набухла.
3. Надішліть горох в ємність мультиварки і залийте водою. Виберіть режим "гасіння" і чекайте 1, 5 годину.
4. Близько двох годин готується пюре в мультиварці, потужність яких 700 Вт. Посоліть за смаком і можете поперчити.
5. Ось таке виходить горохове пюре в мультиварці "панасонік" в домашніх умовах. Приготуйте до нього бефстроганов або гуляш і насолоджуйтеся приголомшливим смаком.