Рецепт Горохове пюре фото

Горохове пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Горох
Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На обід
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мій син дуже любить гороховий суп. А недавно я спробувала йому приготувати горохове пюре. І він їв його за обидві щоки. Так що я пропоную і вам приготувати цю страву. Дешево і сердито так би язикати

Опис приготування:

Зовсім простий і дешевий в приготуванні рецепт горохового пюре. Звичайно, це не дієтичне блюдо, хоч і без м'яса, але дуже смачне і ситне. Раджу хоч раз приготувати горохове пюре і ви полюбите це блюдо теж. Його можна використовувати і як гарнір звичайно. Для тих, хто любить поїсти ще поситнее Приємного апетиту!

  • Горох - 300 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів(20%)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 100 грам
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
горохове пюре - фото крок 1
Горох замочуємо на кілька годин. Правда я купую не цілісний горох і він вариться набагато швидше. Заливаємо горох 600 мл. Води і варимо до готовності хвилин 40. Я свій горох варила всього хвилин 20 і він розварився.
горохове пюре - фото крок 2
Потім горох подрібнюємо блендером, додаємо вершки, солимо за смаком і варимо ще хвилин 10.
горохове пюре - фото крок 3
Овочі миємо і чистимо. Цибулю і моркву трьом на тертці, перець ріжемо маленькими кубиками. Все страхуємо на оливковій олії до золотистого кольору.
горохове пюре - фото крок 4
Розкладаємо пюре по тарілках, зверху викладаємо овочі. Можна подавати до столу!

Схожі рецепти