Горохове пюре в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Горохове пюре або гороховніца - це споконвіку російське старовинне блюдо. Приготування горохового пюре в мультиварці не відніме у вас багато часу або сил.
Горохове пюре може бути як гарніром, так і самостійним пісним стравою. Подавати горохове пюре можна з рослинним або вершковим маслом, смаженим м'ясом, грибами, зеленню або копченим м'ясом.
- Вода - 5 склянок
- Вершкове масло - 30 грам
- Горох подрібнений - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
Для приготування нам знадобляться горох колотий, вода, сіль, вершкове масло. Горох і воду вимірюємо мультістаканамі. Замочити горох на 1 час.
Після того, як горох відстоявся, його потрібно промити.
Засипати горох в чашу мультиварки (у мене Редмонд 4503) і залити окропом, посолити. Готувати в режимі «Гасіння» 2 годину.
У готове горохове пюре додати вершкове масло і перемішати.
Горохове пюре готове.