Рецепт Горіховий торт «пекан» фото

Горіховий торт «пекан»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто, Горіхи, Пекан
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Хочу запропонувати вашій увазі простий у приготуванні, але шалено смачний горіховий торт "пекан" . Для мене на сьогоднішній день, напевно, він фаворит.

Пропоную вашій увазі дуже смачний горіховий торт, який не залишить байдужими нікого з ваших близьких. Черговий неперевершено смачний десерт в скарбничку смакоти, якими можна порадувати як сім'ю, так і гостей.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Цукор - 2, 5 склянки
  • Крем - 1 Склянка
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувач - 15 грам
  • Горіхи Пекан - 150 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
горіховий торт
1. Підготуйте робочу поверхню і продукти для приготування горіхового торта.
горіховий торт
2. Змішайте вершкове масло і цукор до однорідний за допомогою блендера.
горіховий торт
3. Додайте в суміш сметану. Після чого вбийте яйце, додайте ванілін і акуратно перемішайте.
горіховий торт
4. Порційно введіть борошно, використовуючи кондитерську лопатку.
горіховий торт
5. Тісто ретельно змішувати не потрібно, грудочки зникнуть при випіканні.
горіховий торт
6. Вилийте тісто на деко і розподіліть його лопаткою.
горіховий торт
7. До Пеканов додайте цукор, корицю і влийте в цю суміш 30 грам розтопленого вершкового масла.
горіховий торт
8. Розподіліть горіхи по всій поверхні тіста. Випікайте торт при 170-180 градусів протягом півгодини.

Схожі рецепти