Горіховий торт «пекан»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вашій увазі простий у приготуванні, але шалено смачний горіховий торт "пекан" . Для мене на сьогоднішній день, напевно, він фаворит.
Пропоную вашій увазі дуже смачний горіховий торт, який не залишить байдужими нікого з ваших близьких. Черговий неперевершено смачний десерт в скарбничку смакоти, якими можна порадувати як сім'ю, так і гостей.
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукор - 2, 5 склянки
- Крем - 1 Склянка
- Яйця курячі - 2 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Розпушувач - 15 грам
- Горіхи Пекан - 150 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте робочу поверхню і продукти для приготування горіхового торта.
2. Змішайте вершкове масло і цукор до однорідний за допомогою блендера.
3. Додайте в суміш сметану. Після чого вбийте яйце, додайте ванілін і акуратно перемішайте.
4. Порційно введіть борошно, використовуючи кондитерську лопатку.
5. Тісто ретельно змішувати не потрібно, грудочки зникнуть при випіканні.
6. Вилийте тісто на деко і розподіліть його лопаткою.
7. До Пеканов додайте цукор, корицю і влийте в цю суміш 30 грам розтопленого вершкового масла.
8. Розподіліть горіхи по всій поверхні тіста. Випікайте торт при 170-180 градусів протягом півгодини.