Пекан з кленовим сиропом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і швидкий десерт, який дуже люблять і дорослі, та діти. Горішки в цукрі готувала ще моя бабуся, а я сьогодні хочу розповісти, як приготувати пекан з кленовим сиропом.
У моїй родині обов'язково в цукерниці стоять такі горішки кожен день. Сам пекан - неймовірно корисний горіх, в якому дуже багато корисних жирів, вуглеводів, а також вітамінів. А завдяки такій солодко-солоної глазурі горішки розлітаються "на ура" . Дуже люблю їх додавати в ранкові каші з вівсянки, в сир або просто вприкуску з чаєм.
- Обкладинка - 1.5 чайних ложки
- Морська сіль - 1 Чайна ложка
- Порошок чилі - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Кленовий сироп - 3 Ст. Ложки
Розігрійте духовку до 300 градусів, підготуйте пекан та інші інгредієнти.
Розподіліть пекан в один шар на листку пергаментного паперу.
Посипте корицею, морською сіллю і чилі-порошком.
Полийте горіхи оливковою олією і кленовим сиропом, випікайте протягом 20 хвилин.