Млинці з кленовим сиропом
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з кленовим сиропом - традиційне блюдо канадської кухні. Приготувати їх дуже просто, але деякі секрети в приготуванні все-таки є. Отже, простий рецепт млинчиків з кленовим сиропом!
Я з дитинства дуже люблю млинці, проте не один десяток років спершу мама, а потім дружина готували мені традиційні російські млинці і млинці. Все змінив один похід в ресторан, де мені довелося спробувати дуже смачні канадські млинці з кленовим сиропом. Дико сподобалося. Потім я дуже довго шукав хороший простий рецепт млинчиків з кленовим сиропом, перепробував кілька, і врешті-решт знайшов оптимальний - їм і ділюся з вами. Млинці виходять відмінні - набагато більш пишні і ніжні, ніж звичні нам російські млинці, а вже як вони з кленовим сиропом добре поєднуються - словами не передати, треба готувати і пробувати
- Борошно пшеничне - 2/3 склянки
- Молоко - 2/3 склянки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Цукровий пісок - 1/4 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Кленовий сироп - - За смаком
- Цукрова пудра - - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

Складові.

Яєчні білки відокремлюємо від жовтків.

В окрему борошно просіваємо борошно і сухі дріжджі.

Молоко (кімнатної температури) додаємо в жовтки, злегка збиваємо. Додаємо в суху суміш.

Віночком збиваємо до однорідності.

У яєчні білки додаємо цукор, збиваємо в м'яку піну.

Збиті білки додаємо в тісто.

Акуратно перемішуємо ложкою (збивати не треба). В підсумку, у вас повинна вийти рідка, але досить пишна маса.

У сковороді розтоплюємо небагато вершкового масла або розігріваємо рослинного. На розігріту сковороду викладаємо тісто невеликими круглими млинцями.

Обсмажуємо до готовності з обох сторін.

Подаємо в теплому вигляді з кленовим сиропом. Смачного!