Хлібна запіканка з кленовим сиропом
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх рідних незвичайним блюдом на сніданок? Цей простий рецепт я підгляділа на американському сайті. Там цю запіканку часто подають вранці, замість вже звичних нам омлету або оладок.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати хлібну запіканку з кленовим сиропом і ягодами. Що мене радує в цій випічці, так це те, що не потрібно готувати тісто. Адже потрібно всього лише нарізати батон і залити його яйцем. До чого вийшла оригінальна страва! Дуже вдале доповнення до чаю.
- Кнопка - 1 штука
- Яйце - 6 штук
- Молоко - 2, 75 склянки
- Кленовий сироп - 0, 5 склянки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Лохина - 1, 5 склянки
Хліб наріжте або нарвіть невеликими шматочками.
Для заливки з'єднайте тепле молоко з яйцями, сіллю, ваніліном і кленовим сиропом. Все ретельно перемішайте.
Лохину промийте. У форму для випічки покладіть хліб. Залийте його солодкої сумішшю. Зверху розкладіть ягоди.
Запіканку готуйте в духовці при 180-200 градусах близько 10 хвилин. Смачного!