Рецепт Хлібна запіканка з кленовим сиропом фото

Хлібна запіканка з кленовим сиропом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Яйця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Запіканка

Хочете здивувати своїх рідних незвичайним блюдом на сніданок? Цей простий рецепт я підгляділа на американському сайті. Там цю запіканку часто подають вранці, замість вже звичних нам омлету або оладок.

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати хлібну запіканку з кленовим сиропом і ягодами. Що мене радує в цій випічці, так це те, що не потрібно готувати тісто. Адже потрібно всього лише нарізати батон і залити його яйцем. До чого вийшла оригінальна страва! Дуже вдале доповнення до чаю.

  • Кнопка - 1 штука
  • Яйце - 6 штук
  • Молоко - 2, 75 склянки
  • Кленовий сироп - 0, 5 склянки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Лохина - 1, 5 склянки
хлібна запіканка з кленовим сиропом - фото крок 1
Хліб наріжте або нарвіть невеликими шматочками.
хлібна запіканка з кленовим сиропом - фото крок 2
Для заливки з'єднайте тепле молоко з яйцями, сіллю, ваніліном і кленовим сиропом. Все ретельно перемішайте.
хлібна запіканка з кленовим сиропом - фото крок 3
Лохину промийте. У форму для випічки покладіть хліб. Залийте його солодкої сумішшю. Зверху розкладіть ягоди.
хлібна запіканка з кленовим сиропом - фото крок 4
Запіканку готуйте в духовці при 180-200 градусах близько 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти