Домашні млинці з кленовим сиропом
(покроковий рецепт з фото)
Панкейкі - це пишні і дуже смачні млинці, які ідеально підходять для сніданку. Ці домашні млинці краще всього поєднуються з кленовим сиропом або медом. Представляю вам свій рецепт!
Врахуйте важливі моменти в тому, як приготувати домашні млинці правильно. Сковорідка для млинців повинна бути важкою, з товстим дном. Змащуйте її тільки соняшниковою олією, вершкове горітиме. Друга сторона панкейк смажиться швидше, це теж враховуйте.
- Молоко - 220 мілілітрів
- Борошно - 240 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
1. Мартенс відділи Желтков, збийте жовтки. Додайте ваніль і цукор, збивайте міксером, поки маса не посвітлішає і цукор не почне розчинятися.
2. Влийте молоко і додайте половину просіяного борошна, перемішайте все віночком.
3. Соду погасите оцтом і додайте в тісто разом з корицею. Відведіть туди решту борошна, зробіть масу однорідної.
4. У білки додайте дрібку солі, збийте до густої пишної піни.
5. Введіть частинами білки в тісто, перемішуйте в одному напрямку силіконової або дерев'яною лопаткою. Тісто має бути однорідним.
6. Змастіть сковороду соняшниковою олією. Налийте в центр ополоник тесту, смажте млинець 15-30 секунд, після чого переверніть його на іншу сторону.
7. Полийте панкейкі медом або кленовим сиропом, снідайте на здоров'я!