Рецепт Слойки з Пеканов і кленовим сиропом фото

Слойки з Пеканов і кленовим сиропом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Горіхи , Листкове тісто , Пекан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Листкові торти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Рецепт булочок з листкового тіста з горіхом пекан і кленовим сиропом. Випічка виходить дуже ароматною і ошатною, можна подавати на святковий стіл.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати слойки з Пеканов і кленовим сиропом, я розповім нижче. При необхідності пекан можна замінити волоським горіхом, а замість 100% кленового сиропу взяти ароматизований сироп. Готуються слойки дуже просто, але завдяки кленового сиропу і Пеканов, смак umopomrachitelynиy! Беріть рецепт на замітку!

  • Листкове тісто - 250 грам (бездрожжевое)
  • Пекан - 100 грам
  • Кленовий сироп - 80 мілілітрів
слойки з Пеканов і кленовим сиропом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
слойки з Пеканов і кленовим сиропом - фото крок 2
Для начинки подрібніть горіхи у велику крихту, додайте кленовий сироп і перемішайте. Пару горіхів залиште для прикраси слоек.
слойки з Пеканов і кленовим сиропом - фото крок 3
Тісто розкачати завтовшки в півсантиметра. Розріжте на 4 прямокутника.
слойки з Пеканов і кленовим сиропом - фото крок 4
На кожному прямокутнику зробіть надрізи навскоси.
слойки з Пеканов і кленовим сиропом - фото крок 5
У центр викладіть начинку.
слойки з Пеканов і кленовим сиропом - фото крок 6
Складіть краю слоек хрест-навхрест.
слойки з Пеканов і кленовим сиропом - фото крок 7
Змастіть слойки сиропом і прикрасьте горішками. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 185 градусів.
слойки з Пеканов і кленовим сиропом - фото крок 8
Слойки з Пеканов і кленовим сиропом готові, приємного вам апетиту!

Схожі рецепти