Слойки з Пеканов і кленовим сиропом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт булочок з листкового тіста з горіхом пекан і кленовим сиропом. Випічка виходить дуже ароматною і ошатною, можна подавати на святковий стіл.
Докладніше, як приготувати слойки з Пеканов і кленовим сиропом, я розповім нижче. При необхідності пекан можна замінити волоським горіхом, а замість 100% кленового сиропу взяти ароматизований сироп. Готуються слойки дуже просто, але завдяки кленового сиропу і Пеканов, смак umopomrachitelynиy! Беріть рецепт на замітку!
- Листкове тісто - 250 грам (бездрожжевое)
- Пекан - 100 грам
- Кленовий сироп - 80 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Для начинки подрібніть горіхи у велику крихту, додайте кленовий сироп і перемішайте. Пару горіхів залиште для прикраси слоек.
Тісто розкачати завтовшки в півсантиметра. Розріжте на 4 прямокутника.
На кожному прямокутнику зробіть надрізи навскоси.
У центр викладіть начинку.
Складіть краю слоек хрест-навхрест.
Змастіть слойки сиропом і прикрасьте горішками. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 185 градусів.
Слойки з Пеканов і кленовим сиропом готові, приємного вам апетиту!