Тістечка з горіхами пекан
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ніжне, повітряне, тане в роті тістечко з приємним лимонним смаком і приголомшливими горіхами пекан. А зверху легка солодкість згущеного молока. Це справжнє задоволення до ароматного гарячого чаю або кави!
Звичайно, горіхи пекан в рецепті можна замінити волоськими або будь-якими іншими. Але якщо Ви коли-небудь пробували пекан, то повинні були закохатися в них остаточно і безповоротно! Незвичайно смачний горіх! Настійно рекомендую приготувати тістечка саме з ним. А як приготувати тістечка з горіхами пекан дивіться в покроковому рецепті.
- Вершкове масло - 180 грам
- Цукор - 160 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Ванільний цукор - 8 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Горіхи Пекан - 100 грам
- Згущене молоко - 100-150 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, воно повинно бути кімнатної температури.
Масло збийте з цукром, ванільним цукром і сіллю. По одному додайте яйця і збивайте після кожного яйця до однорідності. Повинна вийти ось така повітряна маса.
Частина горіхів відкладіть для прикраси тістечка, інші горіхи пробийте блендером, але не крихту, щоб були шматочки. З лимона зніміть цедру. У масляну масу додайте роздроблені горіхи, цедру і сік одного лимона. Перемішайте.
Борошно просійте з розпушувачем і міксером введіть в тісто. Воно повинно вийти кремоподібним.
Викладіть тісто на деко, застелений пекарської папером. Товщина тесту повинна бути 1-1, 5 см. Т. До. Тісто трохи розповзеться під час випічки, залиште місце по краях. Випікайте 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Гарячий бісквіт змастіть згущеним молоком і дайте повністю охолонути. Потім розріжте на порційні квадрати і прикрасьте горіхом.
Смачного!