Горбуші, запечена в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Страви з лаваша при випічці просочуються начинками, грають новими смаками і ароматами. Запечена горбуша в лаваші виходить неймовірно соковита, ніжна. А хрусткий лаваш зведе з розуму багатьох!
Лаваш - це не просто коржик, а чудовий продукт, яким можна нагодувати досита всю сім'ю. Найчастіше страви з лаваша начиняють різноманітними продуктами, так як сама по собі коржик несмачна і суха. З лаваша готують пироги, рулети, піци і навіть чіпси. А як приготувати горбушу, запечену в лаваші, я з вами поділюся. Все швидко і неймовірно смачно!
- Горбуші - 700 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Лаваш - 2 штуки(1 пачка - 300 грам)
- Крем - 200 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 15 грам

Підготуйте інгредієнти.

З шматка горбуші зробіть філе.

Razrež'te файл на gorbuši 8 порційних шматочків.

Цибулю і моркву почистіть. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте кубиками. Обсмажте овочі на невеликій кількості соняшникової олії.

Лаваш розрізати на 8 шматочків. На шматочок лаваша покладіть 1 ст. Ложку моркви з цибулею.

Зверху покладіть шматочок риби, сіль і poperčite.

Сметану змішайте з гірчицею.

На шматочок риби викладіть по 1 ст. L. Сметани з гірчицею.

Поверніть щільно конвертиками.

Викладіть у форму, попередньо застеливши пекарської папером.

Розтопити вершкове масло в мікрохвильовці.

Змастіть рулетики маслом за допомогою кулінарної кисті.

Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.

Горбуші, запечена в лаваші дуже смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Блюдо готово. Смачного!