Горбуша в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Горбуші - благородна риба з приємним м'яким смаком, і є багато способів приготувати її неймовірно смачно. Мій улюблений рецепт горбуші - в горщиках. Просто, але вкрай смачно - спробуйте!
Запікати горбушу в горщиках - це справжнє задоволення, так як роботи тут робиш мінімум, а результат просто карколомний. Цей рецепт приготування горбуші в горщиках не став винятком, адже все, що від нас вимагається - це скласти всі інгредієнти в горщик, а в результаті ми отримаємо неймовірно смачну ніжну рибу з прекрасним ароматом і навіть разом з гарніром, так що повноцінний ситна вечеря нам забезпечений. Повірте мені, такого результату ви ніколи не досягнете при звичайному запіканні, так як в горщику все інгредієнти просочуються соками і ароматами один одного, нам треба тільки підібрати відповідне поєднання продуктів. На мій погляд, поєднання, яке я сьогодні пропоную, дуже вдале: риба, кольорова капуста і сирна шапочка, в цілому, виходить неймовірно смачно, і зараз я із задоволенням розповім вам, як приготувати ніжну горбушу в горщиках.
- Горбуші - 1 штука
- Цвітна капуста - 300-400 грам
- Сир - 150 грам
- Майонез - 8 Ст. Ложок
- Вода - 2 склянки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - - За смаком