Горбуша на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування горбуші на грилі перед вами. І я вам з радістю розповім, як приготувати цю страву. Рибка вийде неймовірно смачною, соковитою і ніжною. Нітрохи не гірше, ніж в ресторані!
Розповім вам, як приготувати горбушу на грилі. Блюдо виходить воістину смачним і ароматним. Звичайно, у кожної господині є свої секрети, але особисто я найбільше люблю такий "азіатський" маринад для риби і м'яса - імбир, часник, цукор і соєвий соус роблять свою справу і горбуша виходить неймовірно соковитою! Обов'язково спробуйте це блюдо, впевнена, вам сподобається!
- Gorbuša файл - 800 грам
- Імбир - 15 грам
- Часник - 15 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 75 мілілітрів
- Соєвий соус - 1.5 склянки
- Цукор коричневий - 3/4 склянки
- Спеції - За смаком
1. Подрібнимо часник і імбир, змішаємо з усіма спеціями, маслом, водою, цукром і соєвим соусом. Горбушу помістимо в цю суміш і нехай маринується в пакеті приблизно 5 годин в холодильнику.
2. Тепер на грилі запікаємо шматочки горбуші приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
3. От і все! Подаємо і насолоджуємося смаком!