Рецепт Горбуша на грилі фото

Горбуша на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування горбуші на грилі перед вами. І я вам з радістю розповім, як приготувати цю страву. Рибка вийде неймовірно смачною, соковитою і ніжною. Нітрохи не гірше, ніж в ресторані!

Розповім вам, як приготувати горбушу на грилі. Блюдо виходить воістину смачним і ароматним. Звичайно, у кожної господині є свої секрети, але особисто я найбільше люблю такий "азіатський" маринад для риби і м'яса - імбир, часник, цукор і соєвий соус роблять свою справу і горбуша виходить неймовірно соковитою! Обов'язково спробуйте це блюдо, впевнена, вам сподобається!

  • Gorbuša файл - 800 грам
  • Імбир - 15 грам
  • Часник - 15 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 75 мілілітрів
  • Соєвий соус - 1.5 склянки
  • Цукор коричневий - 3/4 склянки
  • Спеції - За смаком
горбуша на грилі - фото крок 1
1. Подрібнимо часник і імбир, змішаємо з усіма спеціями, маслом, водою, цукром і соєвим соусом. Горбушу помістимо в цю суміш і нехай маринується в пакеті приблизно 5 годин в холодильнику.
горбуша на грилі - фото крок 2
2. Тепер на грилі запікаємо шматочки горбуші приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
горбуша на грилі - фото крок 3
3. От і все! Подаємо і насолоджуємося смаком!

Схожі рецепти