Гнізда з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Гнізда з кабачків з соковитою м'ясною начинкою під ароматною сирною скоринкою - це те, що потрібно для смачного і ситного обіду або вечері. Рецепт простий, а продукти доступні! Беріть на замітку!
Цей варіант приготування кабачків точно буде вам до смаку. На відміну від кабачків, які фарширують у вигляді кілець, цей спосіб робить цей смачний і корисний овоч максимально ніжним і соковитим. Спробуйте приготувати гнізда з кабачків. Це цікаве і смачне блюдо прикрасить будь-який стіл.
- Кабачок - 2 штуки (середнього розміру)
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
До фаршу додайте нарізаний дрібними кубиками цибулю, сіль і спеції за смаком. Добре перемішайте.
Кабачок натріть на тертці для корейської моркви. Якщо шкурка тверда, то її необхідно очистити.
Додайте до тертим кабачкам дрібку солі і залиште на 10 хвилин, після чого відіжміть добре руками від виділився овочевого соку.
Яйця збийте з сіллю.
Тепер кабачки невеликими порціями занурте спочатку в яйце, потім обваляйте в борошні і викладіть у форму для запікання в вигляді гнізда. З фаршу сформуйте колобки і покладіть їх в "гнізда" .
Зверху викладіть нарізані кружальцями помідори і посипте все тертим сиром. Запікайте в духовці при температурі 200 градусів близько 40-45 хвилин.
Готові гнізда з кабачків подавайте самостійно або зі свіжими овочами. Смачного!