Рецепт Гнізда з кабачків фото

Гнізда з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гнізда з кабачків з соковитою м'ясною начинкою під ароматною сирною скоринкою - це те, що потрібно для смачного і ситного обіду або вечері. Рецепт простий, а продукти доступні! Беріть на замітку!

Опис приготування:

Цей варіант приготування кабачків точно буде вам до смаку. На відміну від кабачків, які фарширують у вигляді кілець, цей спосіб робить цей смачний і корисний овоч максимально ніжним і соковитим. Спробуйте приготувати гнізда з кабачків. Це цікаве і смачне блюдо прикрасить будь-який стіл.

  • Кабачок - 2 штуки (середнього розміру)
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 100 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
гнізда з кабачків - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
гнізда з кабачків - фото крок 2
До фаршу додайте нарізаний дрібними кубиками цибулю, сіль і спеції за смаком. Добре перемішайте.
гнізда з кабачків - фото крок 3
Кабачок натріть на тертці для корейської моркви. Якщо шкурка тверда, то її необхідно очистити.
гнізда з кабачків - фото крок 4
Додайте до тертим кабачкам дрібку солі і залиште на 10 хвилин, після чого відіжміть добре руками від виділився овочевого соку.
гнізда з кабачків - фото крок 5
Яйця збийте з сіллю.
гнізда з кабачків - фото крок 6
Тепер кабачки невеликими порціями занурте спочатку в яйце, потім обваляйте в борошні і викладіть у форму для запікання в вигляді гнізда. З фаршу сформуйте колобки і покладіть їх в"гнізда" .
гнізда з кабачків - фото крок 7
Зверху викладіть нарізані кружальцями помідори і посипте все тертим сиром. Запікайте в духовці при температурі 200 градусів близько 40-45 хвилин.
гнізда з кабачків - фото крок 8
Готові гнізда з кабачків подавайте самостійно або зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти