Рецепт Глазур фото

Глазур
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Шоколад , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Сучасні кондитери роблять різну глазур: шоколадну, білу, змішану і навіть дзеркальну. Я пропоную найпростіший і класичний рецепт приготування шоколадної глазурі всього за 20 хвилин.

Опис приготування:

Глазур в кулінарії широко використовується. Готувати її легко: мінімум простих і доступних інгредієнтів - і красива"шапочка" на торті вийде при мінімальних тимчасових витратах і зусиллях. В даному рецепті показано, як приготувати глазур класичну, з якою може впоратися навіть початківець кулінар.

  • Шоколад - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Вода - 20 грам
глазур - фото крок 1
1. Для приготування класичної глазурі нам знадобиться шоколад, вершкове масло і столова ложка води. Шоколад краще брати чорний без добавок.
глазур - фото крок 2
2. Розламуємо плитку шоколаду і викладаємо в ємність, в якій будемо його розтоплювати. Ставимо ємність на вогонь і додаємо столову ложку води. Поступово на слабкому вогні доводимо до стану, коли шоколад повністю розчиниться.
глазур - фото крок 3
3. Додаємо вершкове масло, варимо і постійно помішувати.
глазур - фото крок 4
4. Коли маса стане однорідною, знімаємо з вогню.
глазур - фото крок 5
5. Глазур готова. Тепер її можна використовувати для тортів та іншої випічки або десертів.

Схожі рецепти