Глазур для печива
(покроковий рецепт з фото)
Навіть найпростіша домашня випічка може бути нічим не гірше покупної. Пропоную вам прикрасити печиво класної цукровою глазур'ю і цитрусової цедрою. Вийде приголомшливо! Беріть рецепт на замітку!
Хочу поділитися з вами нескладної ідеєю, як приготувати глазур для печива з невеликої кількості інгредієнтів всього за якихось 5 хвилин. Вона виходить досить густий і добре застигає, так що при бажанні її можна використовувати для самих різних візерунків, наприклад. Цедра апельсина або лимона - відмінне доповнення, але також можна використовувати кондитерську присипку, кокосову стружку і інше.
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Кукурудзяний сироп - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1/3 чайних ложки (або мигдальний)
1. У невеликій мисці з'єднайте цукрову пудру, кукурудзяний сироп і ароматний екстракт до смаку. Влийте ложку води.
2. Ретельно перемішайте, в процесі додайте трохи соку лимона. Глазур повинна вийти ось такий однорідної.
3. А далі просто занурюйте в мисочку печеньки.
4. І викладайте їх просушуватись на деко або на решітку. Зверху можна додати трішки цедри цитрусових.
От і все, смачного!
От і все, смачного!