Глазур для імбирного печива
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб за допомогою випічки створити справжній святковий настрій, мало просто приготувати імбирне печиво, його потрібно красиво прикрасити за допомогою різнокольорової глазурі для імбирного печива!
У кожній родині є новорічні або різдвяні традиції, і сьогодні я пропоную вам дізнатися і, можливо, втілити в життя ще одну традицію - розмальовування різдвяного імбирного печива! Така подія дуже до душі дітям, так як це весело і смачно! У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати глазур для імбирного печива, так як вона стане основою майбутніх малюнків на печиво. Ви можете приготувати Айсінг або купити кольорові цукрові олівці для промальовування деталей.
- Цукрова пудра - 150 грам
- Білок - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Какао - 2 Ст. Ложки
1. У білок яйця додайте трохи лимонного соку і, збиваючи масу за допомогою блендера, поступово додайте цукрову пудру (можна додавати цукор).
2. Коли маса зіб'ється, можете наносити глазур на печиво. Так як у мене два види печива (просте і шоколадне), глазур я теж зробила двох кольорів, додавши в одну частину какао.
3. Залиште печиво на ніч, щоб глазур охолола. Можете зробити візерунки на глазурі за допомогою кольорових цукрових олівців або кольорового айсінгом. Смачного!