Рецепт Глазур для імбирного печива фото

Глазур для імбирного печива
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Випічка, Глазур

Для того щоб за допомогою випічки створити справжній святковий настрій, мало просто приготувати імбирне печиво, його потрібно красиво прикрасити за допомогою різнокольорової глазурі для імбирного печива!

У кожній родині є новорічні або різдвяні традиції, і сьогодні я пропоную вам дізнатися і, можливо, втілити в життя ще одну традицію - розмальовування різдвяного імбирного печива! Така подія дуже до душі дітям, так як це весело і смачно! У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати глазур для імбирного печива, так як вона стане основою майбутніх малюнків на печиво. Ви можете приготувати Айсінг або купити кольорові цукрові олівці для промальовування деталей.

  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Білок - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Какао - 2 Ст. Ложки
глазур для імбирного печива - фото крок 1
1. У білок яйця додайте трохи лимонного соку і, збиваючи масу за допомогою блендера, поступово додайте цукрову пудру (можна додавати цукор).
глазур для імбирного печива - фото крок 2
2. Коли маса зіб'ється, можете наносити глазур на печиво. Так як у мене два види печива (просте і шоколадне), глазур я теж зробила двох кольорів, додавши в одну частину какао.
глазур для імбирного печива - фото крок 3
3. Залиште печиво на ніч, щоб глазур охолола. Можете зробити візерунки на глазурі за допомогою кольорових цукрових олівців або кольорового айсінгом. Смачного!

Схожі рецепти