Рецепт Глазур для імбирного печива фото

Глазур для імбирного печива
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 15 хв.

Для того щоб за допомогою випічки створити справжній святковий настрій, мало просто приготувати імбирне печиво, його потрібно красиво прикрасити за допомогою різнокольорової глазурі для імбирного печива!

Опис приготування:

У кожній родині є новорічні або різдвяні традиції, і сьогодні я пропоную вам дізнатися і, можливо, втілити в життя ще одну традицію - розмальовування різдвяного імбирного печива! Така подія дуже до душі дітям, так як це весело і смачно! У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати глазур для імбирного печива, так як вона стане основою майбутніх малюнків на печиво. Ви можете приготувати Айсінг або купити кольорові цукрові олівці для промальовування деталей.

  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Білок - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Какао - 2 Ст. Ложки
глазур для імбирного печива - фото крок 1
1. У білок яйця додайте трохи лимонного соку і, збиваючи масу за допомогою блендера, поступово додайте цукрову пудру (можна додавати цукор).
глазур для імбирного печива - фото крок 2
2. Коли маса зіб'ється, можете наносити глазур на печиво. Так як у мене два види печива (просте і шоколадне), глазур я теж зробила двох кольорів, додавши в одну частину какао.
глазур для імбирного печива - фото крок 3
3. Залиште печиво на ніч, щоб глазур охолола. Можете зробити візерунки на глазурі за допомогою кольорових цукрових олівців або кольорового айсінгом. Смачного!

Схожі рецепти