Рецепт Глазур для печива в домашніх умовах фото

Глазур для печива в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Какао , Цукор , Цукрова пудра
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Десерти , Крем
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 хв.

Хочете прикрасити свою випічку? тоді подивіться, як приготувати глазур для печива в домашніх умовах. Це рецепт швидкої і простий шоколадної глазурі, яка досить швидко застигає на печиво.

Опис приготування:

Щоб надати простому печінкою багатий смак, в глазур також можна додати дрібно натерту цедру апельсина або мандарина. Але в цьому випадку важливо, щоб цедра була висушена. Натерту цедру можна прогріти на сковороді або деку без масла, щоб підсушити її.

Наливати глазур на печиво можна звичайною ложкою. Або ж можна скористатися кондитерським мішком щоб зробити на печиво візерунки.

  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Какао порошок - 80 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 3 Ст. Ложки
глазур для печива в домашніх умовах - фото крок 1
Так як глазур готується дуже швидко, спочатку підготуйте всі необхідні продукти та супутні товари. Візьміть миску, в якій зручно буде змішувати інгредієнти, vyenchik, столову ложку. Налийте чисту воду в невелику ємність.
глазур для печива в домашніх умовах - фото крок 2
У мисочці змішайте какао і цукрову пудру. При необхідності ці сухі інгредієнти можна просіяти, щоб позбутися від непотрібних грудочок. Потім туди ж відправте крохмаль і добре перемішайте між собою всі продукти.
глазур для печива в домашніх умовах - фото крок 3
Тепер прийшов час додати в майбутню глазур рідина і домогтися потрібної консистенції. Додайте в міскочку три столові ложки води і акуратно розмішайте масу віночком. Заважайте глазур, поки цукрова пудра і крохмаль не розчиняться. Якщо ви бачите, що маса виходить занадто густа, додайте ще трохи води.
глазур для печива в домашніх умовах - фото крок 4
Перед тим як поливати вийшла глазур'ю печиво, її потрібно охолодити. Поставте мисочку з глазур'ю в холодильник буквально на 3 хвилини. Більше тримати її в холоді не потрібно, щоб вона не застигла. Тепер все готово, можна прикрашати готові печива нашої шоколадною глазур'ю.

Схожі рецепти