Глазур для печива в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Хочете прикрасити свою випічку? тоді подивіться, як приготувати глазур для печива в домашніх умовах. Це рецепт швидкої і простий шоколадної глазурі, яка досить швидко застигає на печиво.
Щоб надати простому печінкою багатий смак, в глазур також можна додати дрібно натерту цедру апельсина або мандарина. Але в цьому випадку важливо, щоб цедра була висушена. Натерту цедру можна прогріти на сковороді або деку без масла, щоб підсушити її.
Наливати глазур на печиво можна звичайною ложкою. Або ж можна скористатися кондитерським мішком щоб зробити на печиво візерунки.
- Цукрова пудра - 100 грам
- Какао порошок - 80 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 3 Ст. Ложки
Так як глазур готується дуже швидко, спочатку підготуйте всі необхідні продукти та супутні товари. Візьміть миску, в якій зручно буде змішувати інгредієнти, vyenchik, столову ложку. Налийте чисту воду в невелику ємність.
У мисочці змішайте какао і цукрову пудру. При необхідності ці сухі інгредієнти можна просіяти, щоб позбутися від непотрібних грудочок. Потім туди ж відправте крохмаль і добре перемішайте між собою всі продукти.
Тепер прийшов час додати в майбутню глазур рідина і домогтися потрібної консистенції. Додайте в міскочку три столові ложки води і акуратно розмішайте масу віночком. Заважайте глазур, поки цукрова пудра і крохмаль не розчиняться. Якщо ви бачите, що маса виходить занадто густа, додайте ще трохи води.
Перед тим як поливати вийшла глазур'ю печиво, її потрібно охолодити. Поставте мисочку з глазур'ю в холодильник буквально на 3 хвилини. Більше тримати її в холоді не потрібно, щоб вона не застигла. Тепер все готово, можна прикрашати готові печива нашої шоколадною глазур'ю.