Гарячі бутерброди з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Гарячий бутерброд з курячою грудкою - швидкий і смачний перекус, ситний сніданок і полуденок. Готується все дуже просто, виходить дуже смачно!
Гарячі бутерброди тому і називаються гарячими, що піддаються тепловій обробці в мікрохвильовій печі або духовці. Якщо в їх склад входить сир, то він обов'язково повинен добре плавитися. Бутерброди, рецепт яких я пропоную мають один невеликий секрет, завдяки якому закуска набуває пікантні смак. Після того, як скибочки хліба обсмажуються з одного боку, вони натираються часником і змащуються соусом майонезу і гірчиці. Отже, все по порядку.
- Куряча грудка відварна - 200 грам
- Батон білий - 150 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Сир твердий - 60 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Майонез - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Часник - 1 зубчик
Батон наріжте скибочками завтовшки 1-1, 5 см. Викладіть на гарячу сковороду з маслом.
Підсмажте батон з одного боку до золотистого кольору. Натріть смажену сторону часником.
Майонез змішайте з гірчицею і змастіть приготованим соусом скибочки батона.
Відварну курячу грудку наріжте і викладіть на скибочки батона.
Помідор наріжте пластинками і викладіть на курячу грудку.
Будь-який твердий сир, наприклад "російський" натріть на тертці і викладіть зверху на бутерброди.
Запікайте бутерброди в мікрохвильовці 2-3 хвилини або в духовці 7-8 хвилин.
Смачно як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Смачного!