Гарячі бутерброди в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ситний і простий перекус на швидку руку. Тим більше всі інгредієнти завжди під рукою.
На питання як приготувати гарячі бутерброди в духовці, я завжди відповідаю, що вам знадобитися 10 хвилин вашого часу і, в принципі, Усе. Адже цей рецепт настільки універсальний, що ви можете використовувати абсолютно будь-які інгредієнти, які є у вас вдома. Немає салямі, додайте іншу ковбасу. Не любите сир Чеддер, покладіть абсолютно будь-який сир, який добре плавиться. З соусом аналогічно. Орієнтуйтеся тільки на свій смак і фантазію!
- Булочка для гамбургера - 4 штуки
- Салямі - 100 грам
- Сир Чеддер - 80 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Соус - 4 чайних ложки (барбекю)
1
Кожну булочку для гамбургера розріжте навпіл.
2
Слайсами наріжте салямі і сир. У вас повинно вийти 8 шматочків салямі і 4 шматочка сиру.
3
Тонко наріжте цибулю кільцями. Попередньо можете залити цибулю окропом на 15 хвилин. Таким чином з нього піде неприємний запах і гіркоту.
4
Нижню частину булочки змастіть соусом барбекю або будь-яким іншим соусом, який вам подобається.
5
Поверх соусу викладіть ковбасу, цибуля і сир, накрийте другою частиною булочки.
6
Оберніть кожен бутерброд в фольгу для випічки і відправте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин. Головне, щоб розплавився сир, так що цього часу буде цілком достатньо.
7
Гарячі бутерброди готові!