Гарбузове тости
(покроковий рецепт з фото)
Щось звикла я до того, що тости на сніданок повинні бути солодкими. Подаю до них фрукти або сироп і з'їдаю з чаєм. А тут задумалася, що вони ж можуть готуватися абсолютно в іншому вигляді. Спробуйте!
Цей рецепт дозволяє поглянути на звичне блюдо по-новому. Такі струси іноді потрібні, щоб не забувати, що кулінарія - це творчість і пошуки нових смаків. Пропоную вам прочитати про те, як приготувати гарбузові тости. Зробити їх все також просто, тільки додадуться нові інгредієнти.
- Яйце - 4 штуки
- Хліб для тостів - 12 скибочок
- Гарбузове пюре - 100 грам
- Молоко - 180 мілілітрів
- Кориця мелена - 0, 25 Ст. Ложки
- Гвоздика мелена - 0, 25 Ст. Ложки
- Мускатний горіх мелений - 0, 25 Ст. Ложки
- Імбир мелений - 0, 25 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2-4 Ст. Ложок
1. Для початку зробіть суміш з гарбузового пюре, яєць, спецій і ванільного екстракту.
2. Потім влийте молоко і все ретельно перемішайте.
3. Тепер кожен шматочок хліба умочіть в суміші з обох сторін.
4. Потім обсмажте грінки з обох сторін до золотистої скоринки.
5. Подавайте грінки з сосисками, обсмаженої ковбасою або беконом. Смачного сніданку!