Рецепт Фунчоза з огірком і морквою фото

Фунчоза з огірком і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Морква , Огірок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 10 хв.

Якщо вам потрібно швидко придумати щось на перекус, приготуйте фунчозу з огірком і морквою по-корейськи. Дуже апетитне і смачне блюдо всього за 10 хвилин. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Приготувати це блюдо можна і зі свіжою морквою, тоді її потрібно попередньо замаринувати з часником, оцтом, рослинним маслом і спеціями. Але варіант з готовою морквою мені подобається більше. Крім соєвого соусу в фунчозу можна додати трохи соусу Унагі, він чудово доповнить смак овочів.

  • Funčoza - 50 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Морква по-корейськи - 50 грам
  • Соєвий соус - За смаком
фунчоза з огірком і морквою - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
фунчоза з огірком і морквою - фото крок 2
Фунчозу залийте окропом, накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин.
фунчоза з огірком і морквою - фото крок 3
Огірок вимийте, обсушити і наріжте тонкими брусочками. Можна натерти на тертці для моркви по-корейськи.
фунчоза з огірком і морквою - фото крок 4
Додайте моркву.
фунчоза з огірком і морквою - фото крок 5
Фунчозу відкиньте на друшляк і трохи просушіть. Викладіть в салатник.
фунчоза з огірком і морквою - фото крок 6
Додайте за смаком соєвий соус.
фунчоза з огірком і морквою - фото крок 7
Перемішайте все. Перед подачею можна доповнити фунчозу зеленню або кунжутом.

Схожі рецепти