Салат з дайконом, огірком і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Особливо часто дайкон (японську редьку) використовують для салатів. Решта ж страви з нього не так популярні. Оцініть рецепт страви, як приготувати салат з дайконом, огірком і морквою.
Інгредієнти для салату можна нарізати соломкою або натерти за допомогою спеціальної терки. Можна додати до салату не тільки овочі, але і яловичину, свинину. Салат з дайконом можете заправити майонезом або рослинним маслом. Їжте готовий салатик відразу ж.
- Dajkon - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка (підсмажене)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Білі насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
1. Промийте і почистіть дайкон і моркву, поріжте дайкон смужками. Помийте огірок, також поріжте смужками. Помийте і подрібніть зелену цибулю. У невеликій ємності змішайте оцет, соєвий соус, кунжутне масло і цукор.
2. В окремій мисці змішайте овочі з насінням кунжуту.
3. Заправте салат раніше підготовленою сумішшю і перемішайте. Подавайте до столу.