Рецепт Салат з дайконом, огірком і морквою фото

Салат з дайконом, огірком і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Овочі , Морква , Огірок
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Особливо часто дайкон (японську редьку) використовують для салатів. Решта ж страви з нього не так популярні. Оцініть рецепт страви, як приготувати салат з дайконом, огірком і морквою.

Опис приготування:

Інгредієнти для салату можна нарізати соломкою або натерти за допомогою спеціальної терки. Можна додати до салату не тільки овочі, але і яловичину, свинину. Салат з дайконом можете заправити майонезом або рослинним маслом. Їжте готовий салатик відразу ж.

  • Dajkon - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка (підсмажене)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Білі насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
салат з дайконом, огірком і морквою - фото крок 1
1. Промийте і почистіть дайкон і моркву, поріжте дайкон смужками. Помийте огірок, також поріжте смужками. Помийте і подрібніть зелену цибулю. У невеликій ємності змішайте оцет, соєвий соус, кунжутне масло і цукор.
салат з дайконом, огірком і морквою - фото крок 2
2. В окремій мисці змішайте овочі з насінням кунжуту.
салат з дайконом, огірком і морквою - фото крок 3
3. Заправте салат раніше підготовленою сумішшю і перемішайте. Подавайте до столу.

Схожі рецепти