Фунчоза з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.
Ще одна чудова страва азіатської кухні з морквою. Чудовий смак і легкість роблять фунчозу відмінним варіантом в пісні дні. Отже, готуємо фунчозу з морквою!
Опис приготування:
Це досить простий рецепт фунчози з морквою з мінімальною кількістю інгредієнтів. Звичайно, на перший погляд ця скляна локшина може здатися вам трохи дивною по смак, але дуже скоро ви до неї звикаєте, і вона починає вам подобається, принаймні, так було зі мною. Так чи інакше, цей рецепт дуже легкий, і його можна використовувати в пост або ж в тому випадку, якщо ви не їсте м'ясо. Тому я розповім вам, як зробити фунчозу з морквою, а ви самі вирішите, чи варто дане блюдо вашої уваги.
- Фунчоза суха - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець червоний і чорний - За смаком
- Гострі приправи - За смаком
Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.
Морква трьом на дрібній тертці.
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Морква так само викладаємо на сковороду і смажимо ще 5 хвилин.
Тепер додаємо червоний і чорний перець, сіль і спеції за смаком, перемішуємо і обсмажуємо ще 3 хвилини.
У каструлі нагріваємо воду. Коли вода закипить опускаємо в неї фунчозу на 5 хвилин.
Потім воду зливаємо, а фунчозу промиваємо під холодною водою.
Додаємо в фунчозу обсмажені цибулю з морквою, солимо і перемішуємо. При бажанні можна додати соєвий соус і свіжу зелень.