Рецепт Фунчоза з морквою фото

Фунчоза з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Ще одна чудова страва азіатської кухні з морквою. Чудовий смак і легкість роблять фунчозу відмінним варіантом в пісні дні. Отже, готуємо фунчозу з морквою!

Опис приготування:

Це досить простий рецепт фунчози з морквою з мінімальною кількістю інгредієнтів. Звичайно, на перший погляд ця скляна локшина може здатися вам трохи дивною по смак, але дуже скоро ви до неї звикаєте, і вона починає вам подобається, принаймні, так було зі мною. Так чи інакше, цей рецепт дуже легкий, і його можна використовувати в пост або ж в тому випадку, якщо ви не їсте м'ясо. Тому я розповім вам, як зробити фунчозу з морквою, а ви самі вирішите, чи варто дане блюдо вашої уваги.

  • Фунчоза суха - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець червоний і чорний - За смаком
  • Гострі приправи - За смаком
фунчоза з морквою - фото крок 1
Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.
фунчоза з морквою - фото крок 2
Морква трьом на дрібній тертці.
фунчоза з морквою - фото крок 3
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
фунчоза з морквою - фото крок 4
Морква так само викладаємо на сковороду і смажимо ще 5 хвилин.
фунчоза з морквою - фото крок 5
Тепер додаємо червоний і чорний перець, сіль і спеції за смаком, перемішуємо і обсмажуємо ще 3 хвилини.
фунчоза з морквою - фото крок 6
У каструлі нагріваємо воду. Коли вода закипить опускаємо в неї фунчозу на 5 хвилин.
фунчоза з морквою - фото крок 7
Потім воду зливаємо, а фунчозу промиваємо під холодною водою.
фунчоза з морквою - фото крок 8
Додаємо в фунчозу обсмажені цибулю з морквою, солимо і перемішуємо. При бажанні можна додати соєвий соус і свіжу зелень.

Схожі рецепти