Рецепт Фріттата з грибами фото

Фріттата з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Сир , Гриби
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На сніданок
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

В Італії дуже популярна варіація омлету, звана фріттата. В даному випадку ми будемо готувати фриттату з грибами - дуже просте, але смачне і ситне блюдо на сніданок.

Опис приготування:

В Італії теж готують омлет на сніданок, тільки називається він фріттата і готується трохи інакше. До вашої уваги - простий і зрозумілий рецепт фріттати з грибами, однією з найбільш популярних різновидів цього смачного італійського блюда. Сподіваюся, вам сподобається!

  • Яйця - 8 штук
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Печериці - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
фріттата з грибами - фото крок 1
Збийте молоко з яйцями і дрібкою солі.
фріттата з грибами - фото крок 2
Вимиті гриби киньте в киплячу воду і відваріть протягом 5-6 хвилин.
фріттата з грибами - фото крок 3
У сковороді обсмажте крупно нарізану цибулю до золотистого, додайте нарізані відварені гриби. Обсмажте кілька хвилин.
фріттата з грибами - фото крок 4
Додайте сметану.
фріттата з грибами - фото крок 5
У сковороді розтопіть трохи вершкового масла, вилийте яєчну масу. Обсмажте пару хвилин до легкого загустіння.
фріттата з грибами - фото крок 6
Обсмажені гриби викладіть на омлет. Сковороду з блюдом поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 10 хвилин, до повної готовності.

Схожі рецепти