Фріттата з грибами
(покроковий рецепт з фото)
В Італії дуже популярна варіація омлету, звана фріттата. В даному випадку ми будемо готувати фриттату з грибами - дуже просте, але смачне і ситне блюдо на сніданок.
В Італії теж готують омлет на сніданок, тільки називається він фріттата і готується трохи інакше. До вашої уваги - простий і зрозумілий рецепт фріттати з грибами, однією з найбільш популярних різновидів цього смачного італійського блюда. Сподіваюся, вам сподобається!
- Яйця - 8 штук
- Молоко - 1/2 склянки
- Печериці - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Збийте молоко з яйцями і дрібкою солі.
Вимиті гриби киньте в киплячу воду і відваріть протягом 5-6 хвилин.
У сковороді обсмажте крупно нарізану цибулю до золотистого, додайте нарізані відварені гриби. Обсмажте кілька хвилин.
Додайте сметану.
У сковороді розтопіть трохи вершкового масла, вилийте яєчну масу. Обсмажте пару хвилин до легкого загустіння.
Обсмажені гриби викладіть на омлет. Сковороду з блюдом поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 10 хвилин, до повної готовності.