Фрикадельки з яловичини для дитини
(покроковий рецепт з фото)
Впевнена, з цим простим рецептом фрикадельок з яловичини для дитини впораються навіть початківці господині. Блюдо виходить дуже смачне і ситне - і дорослим, і маленьким гурманам сподобається!
Такі фрикадельки з яловичини для дитини в домашніх умовах готуються досить просто, і користуються величезним успіхом у нашій маленькій публіки! Адже так красиво виглядає це блюдо і так апетитно пахне… пам'ятаю, в дитинстві я такі фрикадельки просто обожнювала! Так що ось вам класичний рецепт фрикадельок з яловичини для дитини від моєї мами!
- Яловичина - 300 грам (бажано вирізка, але можна і готовий фарш)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Хліб - 2 скибочки
- Молоко - 5 Ст. Ложок
- Мал - 0.3 склянки
- Спеції - За смаком
1. Батон замочуємо в теплому молоці. М'ясо пропускаємо через м'ясорубку разом з половиною цибулини. Потім бажано ще й в блендері перемолоти, - для дітей же робимо!
2. Що залишився лук і моркву дрібно ріжемо, і обсмажуємо на рослинному або вершковому маслі.
3. До фаршу додамо дуже ретельно промитий рис, а також яйце і розмочений хліб із залишками молока. Перемішаємо, додамо спеції, і формуємо фрикадельки. Викладаємо поверх засмажкою, і на маленькому вогні під кришкою тушкуємо до повної готовності. При необхідності додавайте потроху води.
4. Ось така краса виходить! Приємного апетиту вам і вашим діткам!