Cуфле з яловичини для дитини
(покроковий рецепт з фото)
Cуфле з яловичини для дитини - це чудове, корисно приготоване м'ясне блюдо, яке прекрасно підходить для діточок будь-якого віку. Готуємо з яловичого м'яса без шкідливих додатків.
Готується суфле з яловичини для дитини досить швидко і просто. Для приготування цієї страви нам знадобиться м'ясорубка, або фарш високої якості, вершки, яйце, міксер і мультиварка. В мультиварці суфле ми запікаємо протягом 20 хвилин, а ось підготовчий процес у всіх займає по різному час (від 5 до 20 хвилин).
Особисто я раджу дитячу їжу сильно не солити і не цукор, краще з дитинства дитини привчати до натурального смаку їжі, щоб потім не було потрібно людині все необмежено солити.
Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 350 грам
- Вершки 10% - 270 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - - За смаком
М'ясо (бажано яловичу вирізку) пропускаємо через м'ясорубку, попередньо видаливши прожилки і жир.
У вийшов фарш вливаємо вершки і розбиваємо яйце.
Міксером на середній швидкості збиваємо все протягом 3-4 хвилин.
Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і вливаємо в неї отриману масу, разравниваем лопаткою. Накриваємо кришкою і виставляємо режим "мультіповар" (100 градусів) з 20 хвилин.
Приємного апетиту Вам і Вашим діткам!