Cуфле з м'яса в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясне суфле - ласощі для вашої дитини! Ніжне і дуже смачне, прекрасної консистенції. А на практиці суфле з задоволенням їдять і дорослі!
Уявляю рецепт приготування суфле з м'яса в мультиварці. На справі, суфле готується на пару, виходить дуже ніжним і м'яким. Ідеально підходить діткам, але і дорослі не гребують таким смачним ласощами. Суфле подається до столу, злегка остигнув, разом з овочами або легким гарніром. Удачі в приготуванні!
- Свинина - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - За смаком
- Молоко - За смаком
М'ясо порізати шматочками, приправити сіллю, додайте яйце, молоко і вершкове масло. За допомогою блендера, перетворюємо інгредієнти в пюре.
Кладемо пюре в чашечку.
Морква подрібнюємо в блендері, дуже дрібно, але не як пюре. Перекладаємо до м'яса і перемішуємо.
Кладемо майбутнє суфле в силіконову формочку. У чашу мультиварки вливаємо пару стаканів води, встановлюємо форму для варіння на пару, на верх силіконову форму з суфле. Готуємо під кришкою, в режимі "варка на пару" .
Смачного!