Фрикадельки з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Фрикадельки з яловичини підходять практично до будь-якого гарніру і готуються дуже просто. М'ясо виходить соковитим і м'яким і буквально тане в роті! Спробуйте приготувати, близькі обов'язково оцінять!
Перед вами - класичний рецепт приготування фрикадельок з яловичини. Не потрібно володіти особливим кулінарним досвідом, щоб приготувати ці чудові маленькі фрикадельки. На гарнір рекомендую рис і свіжі овочі. Сподіваюся, у вас все вийде. Вдалого приготування!
- Яловичина - 300 грам
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Олія кунжутна - 1 Ст. Ложка
- Цибуля зелена - За смаком
- Вино біле - 1 Ст. Ложка
- Білок - 1 штука
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Дрібно нарізаємо шматок яловичини. Додаємо подрібнену зелену цибулю і імбир, перетертий на тертці. Сіль за смаком.
Вливаємо по ложці кунжутного масла і білого вина.
Тепер додаємо крохмаль і білок. Дуже ретельно вимішуємо руками фарш. Формуємо невеликі фрикадельки.
Я готую фрикадельки на решітці. Для цього змащую її вершковим маслом, опускаю в киплячу воду і готую 20-25 хвилин під кришкою.
Смачного!