Рецепт Фрикадельки з яловичини фото

Фрикадельки з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Імбир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фрикадельки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Фрикадельки з яловичини підходять практично до будь-якого гарніру і готуються дуже просто. М'ясо виходить соковитим і м'яким і буквально тане в роті! Спробуйте приготувати, близькі обов'язково оцінять!

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування фрикадельок з яловичини. Не потрібно володіти особливим кулінарним досвідом, щоб приготувати ці чудові маленькі фрикадельки. На гарнір рекомендую рис і свіжі овочі. Сподіваюся, у вас все вийде. Вдалого приготування!

  • Яловичина - 300 грам
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Олія кунжутна - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Вино біле - 1 Ст. Ложка
  • Білок - 1 штука
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
фрикадельки з яловичини - фото крок 1
Дрібно нарізаємо шматок яловичини. Додаємо подрібнену зелену цибулю і імбир, перетертий на тертці. Сіль за смаком.
фрикадельки з яловичини - фото крок 2
Вливаємо по ложці кунжутного масла і білого вина.
фрикадельки з яловичини - фото крок 3
Тепер додаємо крохмаль і білок. Дуже ретельно вимішуємо руками фарш. Формуємо невеликі фрикадельки.
фрикадельки з яловичини - фото крок 4
Я готую фрикадельки на решітці. Для цього змащую її вершковим маслом, опускаю в киплячу воду і готую 20-25 хвилин під кришкою.
фрикадельки з яловичини - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти